Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Hmm..

Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten (7 kommenttia)
Kiäh.. jos tämä olisi minun boardi, niin tällä hiekkalaatikolla olisi sellainen protokolla, että ainostaan ammattinimen kaltaiset solvaukset ovat luvallisia. Esimi. senkin naulakonhoitaja, tai helvetin varaosaharjoittelija.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tosiaan, tuo sensuurikone idlaa toimeettomana, pitääkin varmaan viritellä se tähän foorumiin vääristelemään sanomisia että tulee kunnon flaidis jos sellaisen joku erehtyy aloittamaan. ;)

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noniin, nyt voipi sensuurikoneen kytkeä foorumikohtaisesti päälle. Seuraavaksi pitäisi keksiä noita rivouksia ja vastinsanoja niille, eli jotakuinkin seuraavalla tavalla:

  vitun homo = senkin naulakonhoitaja
  kusipää = helvetin varaosaharjoittelija
  jne.

  Tarkoitus ei ole siis löytää noille mitään yhtäläisyyksiä (eli tarkoitus ei ole luoda moniulotteista vittuilumatriisia, jota tulkiten voisi joku kieroutunut olla sitä mieltä että edellisessä väitettäisiin että varaosaharjoittelija on kusipää), vaan ihan yksinkertaisesti pitäisi keksiä rivouksia ja niille korvikkeita ilman ihmeempiä kytköksiä. Ehdotuksia?

  (...nyt on kyllä jo varmaan aika painua päiväunille...)

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt mä en oikein ymmärrä, vaikka asia kiinnostaakin lukea, miten se kehittyy. Antakaa siis lisää esimerkkejä.

  Kieliasiaan liittyen, mikä olisi hyvä sana clueless termille suomeksi? Tyypeille, jotka ovat aina tukkona, eivätkä sitä edes tajua. Tai eläkeläisille..;)\n[Muokattu 22/11/2002 / EsaJii]

  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ehdotan suomennosta "kuupa".

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yllättäen tämä kosminen ideani ei saanut kannatusta tai kukaan ei ymmärtänyt kysymystä. Kai se on uskottava että vahva väsymystila vastaa pahimmillaan promillen humalatilaa :P.

  No, Fight Clubia valvoo nyt salamyhkäinen sensuurikone ja jääkin sitten "taistelijoiden" arvailuiden varaan kuinka heidän sanomisiaan vääristellään.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko sulla nyt kaksi päällekäistä systeemiä menellään, kun tulee tuollaisia: varpaan kaunis poika = senkin naulakonhoitaja
  El Reino = helvetin varaosaharjoittelija.

  Mä voin keksiä noita vastaavuksia, jos ilmenee luppoaikaa..


  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei vaan tämä yksi ja ainoa sensuurikone muutti noista nuo rivoudet :). Ei kannata antaa asian vaivata, tuo sensuroija tulee tuottamaan todella mystistä tekstiä kunhan saan sille syötettyä sopivan setin sanastoa.\n[Muokattu 22/11/2002 / Jake]