Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

updates to the PayPal User Agreement

Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten (2 kommenttia)
Onko joku muu lukenut ton huolella? Tuntuu aika isolta nuo valutaanvaihto korvakset, esim. EURO > PUNTA = 3.4% (jos ulkoa muistan). Eihän näin aina ole ollut? En tiedä muista, mutta minusta tuo vaikuttaa sen verren isolta summalta, että moni jättää koko Paypalin, jos vaan omistaa muun kelvollisen luottokortin. Vaikuttaa taloudellisesta suuriluuloisuudelta ja itsemurhalta, vai a) olenko ymmärtänyt jotain väärin b) uskooko/tietääkö Paypal että valuuttamuunnosta vaille jäävät, siis ilmaiset maksut pitävät systeemin pystyssä. Jonkin verran pännii, koska en käytä juuri yhtään euroilla pyörivää nettikauppaa, vaan punnilla ja dollareilla kauppaa käyviä.

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En nyt jaksa kahlata tuota hässäkkää läpi, mutta eikös Paypalissa ainakin aiemmin ole voinut valita että tekevätkö he valuuttakonversion vai laskuttavatko luottokorttia lähdevaluutassa, jolloin konversion suorittaa luottokorttiyhtiö? Varmaan alati lisääntyvien lisäpalvelumaksujen kanssa loppputulos on ennen pitkää sama, mutta ainakin tähän asti on ollut kannattavampaa antaa Paypalin laskuttaa luottokorttia sillä valuutalla, millä ostoksensa tekee.

    Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Voi riippua vähän pankista, mun mielestä Nordean dollari > Euro -kurssi on ollut edullisempi, varsinkin jos tarkistaa joka kerta erikseen Nordean omasta laskurista. Mutta jos nyt olen oikein lukenut tuota hässäkkää, niin jokaiseen valuuttamuunnokseen tulee prosentuaalinen lisä ja pieni kertamaksu (jotain 20 centtiä tms.) Samalla valuutalla maksaminen on ilmaista edelleen. For all other transactions involving a currency conversion: Between 3.0% and 4.0% above the wholesale exchange rate depending on the currency into which the relevant amount is converted (please refer to the table below).
    Jos vielä muistan oikein, niin jos Paypal tiliä ruokitaan suoraan pankkitililtä, maksaminen on ilmaista, mutta jos lähteenä on debit/credit -kortti, siitäkin menee erikseen pieni kertamaksu. En tajua mitä tollakin ajetaan takaa. Liitä palkkatilisi Paypaliin, niin on halvempaa? Lienen paranoidi.