Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mike Oldfield : Two Sides-The best of Mike Oldfield

OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten (5 kommenttia)
Vanhapellon uusin kokoelma, joka nousi olympiahuuman siivittämänä suoraan brittilistan kutoseksi. Kappaleet on valinnut Oldfield itse sen mukaan mitä hän pitää parhaina savutuksinaan. Osa kappaleista on uudelleen remasteroitu. Pidempiä teoksia on lyhennelty jne. Kirjasessa on Oldfieldin jutustelua kappalevalinnoista.

Kovan luokan fanina en osaa kyllä pitää tätä kokoelmaa todellisena best of- levynä vaikka tietenkin artistilla itsellään on oikeus sanoa mikä hänen mielestään on parasta mitä on tehnyt. Itse kaipaisin mukaan materiaalia myös Hergest Ridgeltä ja Incantationsilta, joilta ei siis ole mitään mukana kokoelmalla. Myös Platinum, QE2, Tres Lunas ja Guitars on sivuutettu tyystin. Earth Movingin materiaalin poisjättäminen sen sijaan on vallan ymmärrettävää. Millennium Belliltä on mukana peräti 4 kappaletta ja kansivihkosessa hän kertoo olevansa tyytyväinen albumiin vaikka se lytättiin mediassa ja myynti oli kehnoa.

Yhdeksi suosikeikseen Mike nimeää albumeista Amarokin ja yksittäisistä biiseistä Five Miles Outin.

+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se on parasta kun laatii itse best of-listan ja kuuntelee niitä... kuten itse olen tehnyt. Miltei joka päivä tulee Mikea kuunneltua mutta aika harvoin nykyään enää kokonaisia albumeja joita voisi kirjata tänne Sokruunkin levylautaselle. Olen tehnyt koneelle Mike-soittolistoja neljä kappaletta: rauhalliset, rokkaavimmat, popeimmat ja best of... näitä sitten kuuntelen usein fiiliksen mukaan.


  Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vaikuttaa kyllä todella huonolta kokoelmalta. Oldfieldin musiikin kohdalla best of-kokoelmissa tosin on jopa tavanomaista vähemmän järkeä.

  Millennium Bell... hyi saatana.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sanoisitko rimso tuon mielipiteesi Millennium Bellistä kasvokkain Oldfieldille jos pääsisit haastattelemaan? =)

  Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Riippuu siitä miten ärsyttävä haastateltava Oldfield olisi :D

  Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Haa! Laitoinpa viimein tämänkin soimaan kun sattu hollille spotifyssa.
  Tommonen "very" sanakin tuossa levyn nimessä olisi näköjään pitänyt olla (The Very Best...)