Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Deep Purple : Come Taste The Band

Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten (5 kommenttia)
Kuuntelin ensin v.2010 remasteroitua versiota joka vaikutti aikalailla hengettömältä. Sitten laitoin soimaan samasta paketista remixatun version ja miltei hyppäsin kattoon kun alkoi kuulua, on tähän hurjasti saatu eloa lisää.

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0


  Tässä ei mitään erityisen huonoa ole, levy vaan on jotenkin hengetön. Gettin' Tighter ja kolme viimeistä biisiä pelastavat paljon.

  Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bolin oli taitava kitaristi, muttei ehkä kuitenkaan sopiva Purpleen. Rory Gallagheriakin ilmeisesti mietittiin/kysyttiin, muttei kait ollut kiinnostunut. Mitähän siitä olisi tullutkaan?
  Eniten harmitti aikanaan Lordin alati haihtuva panos bändin biisintekoon ja soundiin. Owed to 'G' ja mikä se toinen tämän biisin alkulaulu olikaan olivat hienoja. Pidän kylläkin muutamista levyn funk-paloista, mutta siinäpä ne...

  Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  You Keep on Moving taisi olla tämän levyn ainoa helmi.

  Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Emmää ny sitä ihan helmenä pitäisi. This Time Around ja Owed To 'G' ovat pikemmiten ne helmet. Pari funkpalaa myös pääsee lähelle.

  Jukez kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitenkään Bolinia dissaamatta, nuo upeat jamityyppiset soolot ovat nannaa, vaikkakin mies luritteluissaan jonkin verran toistaa samaa kuviota. Yllättävän paljon, miltei joka biisissä myös slideamukana. Fireballin ohella nykyisin suosikkilevyni Purppeleilta.