Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

King Crimson : Larks' Tongues in Aspic

OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten (7 kommenttia)
Pahuksen hyvä levy. Mulla on nyt hyllyssä 6 KC levyä ja kai on pakko hankkia vielä ainakin Poseiden ja Islands ja kenties Lizard. ...tu ku menee taas rahhoo

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on "enää" kuusi KC CD:tä hyllyssä. Pahimmillaan (oho!) nuita oli kymmenen. Voin taata että ajan kuluessa into King Crimsoniin kuten moneen muuhunkin progebändiin tullee hiipumaan. Ikääntyminen tuo mukanaan sellaisen ilmiön että musiikin tempon kiihkeys ei enää niin kovin innosta.

  Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Puhu vaan ittettäs, taata:)


  Muokattu 12.12.2012 23:06 by Markkutapio.

  Kcrimso kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 1
  ProgEars on täynnä yli 60-vuotiaita King Crimson-faneja joten se niistä Jammun takuista :D Jatka vaan valitsemallasi tiellä OldfieldOlli, et tule katumaan! KC:lla ei ole huonoja levyjä. On vain hyviä ja vieläkin parempia.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelussa jättiboksin levy 13 eli Alternative Takes & Mixes. Aika erilaisia versioita ovat. Easy Moneyn alt mix on mainio.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Harmi että osassa näistä jättiboksin livelevyistä on niin kehnot soundit. Sen mitä selvää saa niin kovia on improvisaatiot. Nyt kuuntelussa keikka joka jäi David Crossin viimeiseksi KC:n riveissä.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jumalainen levy. Wilsonin 2012 remix kuulostaa upealta. 10/10

  Jammo kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sairaan hyvä levyhän tämä on. Aloitusraita on tosin aina vaan se itselleni tärkein biisi. Monesti en edes kuuntele muita...