Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

v/a : Dark Side of the Classical Music

Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten (0 kommenttia)
Lainaus albumin kansilehtisestä:

" "Dark Side of the Classical Music" on veretseisauttava kokoelma raskainta klassista musiikkia. Nämä teokset ovat ravistuttaneet kansakuntia jo satojen vuosien ajan. Teokset henkivät klassisen musiikin mahtavaa voimaa ja henkeäsalpaavaa vaikuttavuutta. Nämä kappaleet ja säveltäjät ovat olleet innoittajina aikamme suurille rock- ja heavy-muusikoille, kuten Richie Blackmorelle, Yngvie Malmsteenille, Steve Vaille, John Lordille, Robert Plantille, Rick Wakemanille ja Ozzy Osbournelle.

CD 1 on tuhti paketti raskaan sarjan klassista musiikkia! Nämä kappaleet toimivat usein tunnelmannostattajina rock-konserteissa juuri silloin, kun illan tähdet astuvat lavalle. Laita musalaitteesi koetukselle: show alkaa...

CD 2 voi ahdistaa herkkähipiäisiä. Tämän levyn mahtipontiset ja selkäpiitä riipaisevat teokset löytyvät usein soimassa jännitys- ja kauhuelokuvien taustoilta. Sammuta valot ja kuuntele - jos uskallat.

CD 3 on musiikkitunti luotijunassa 90 asteen alamäessä. Näitä monimutkaisia ja nopeita teoksia harjoittelevat ja matkivat tuhannet kitarasankarit ja kosketinvirtuoosit ympäri maailman. Pidä lakista kiinni; nyt on kiire! "

+/- saldo : 0 |