Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

David Bowie : 1. Outside

Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten (7 kommenttia)
Tämä taitaa olla hieman aliarvostettu levy.

+/- saldo : 0 |

  OldfieldOlli kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Johtunee ainakin osittain siitä, että onhan tämä melkoisen epätasainen levy. Melkoista huttua osa, mutta vastapainona toki muutama oikein mainio kappale, kuten nyt vaikkapa Hallo Spaceboy ja Strangers When We Meet.

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En tunne levyä vielä kovin syvällisesti mutta toistaiseksi parhailta biiseiltä ovat vaikuttaneet The Heart's Filthy Lesson ja Small Plot Of Land.

  Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Syvällisesti? Naisia voidaan tuntea syvällisesti, mutta että levyjäkin :o

  Janus kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uuvuttava levy. Hyviä hetkiä ei ole tarpeeksi. Tarinaan en koskaan jaksanut perehtyä. Jatkoakin piti tulla, mutta ei tullut.

  Jukez kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ansaitsee syventymisen. Selkeästi tämän eteen on tehty paljon työtä. Teemalevy ansaitsee jotain suurempaa paneutumista. Ensikuulemalla tässä on kuitenkin tietty flow, johon tunnen tarpeen paneutua...enemmän..lisäkuuntelujen kera lisää kommentteja..
  On tämä tavallaan iso levy..

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minua hieman harmittaa että jossain sokrun keskustelupalstalla tuli mainittua aikoinaan että mulla tulee kuunneltua Bowien tuotanto kertaalleen kerran vuodessa. Totuus on kuitenkin ollut että uutta musiikkia pukkaa kaikkialta ja Bowie on jäänyt unohduksiin. Ehdottomasti taas jossain vaiheessa pitää Bowien tuotanto taas käydä läpi... uskon että sieltä löytyy sellaista mitä ei viimeeksi tullut ajateltua.

  Jukez kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hieman väsähtää loppua kohden. Ihan selvästi muiden vaikutteiden ohessa myös joitakin Gabrielmäisiä hetkiä siellä täällä. Pienellä lyhentämisellä olisi saatu todella hieno levy, nyt se on 'vaan' hieno...