Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Fruupp : Seven Secrets

Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten (1 kommenttia)
Tässäpä hieno levy, joka on pahasti päässyt pölyttymään musiikin historian hyllystölle! Olen tosin väärä henkilö sosottamaan muita, kun itsekin vielä pari viikkoa sitten luulin että Fruupp on hollantilainen (alankomaalainen?!) bändi :-( No aina on mahdolisuus oppia uutta.
Seven Secrets on melko varmasti bändin tyylikkäin ja tasapainoisin albumi. Tällä levyllä debyytin intomielinen rosoisuus on hienosti hiottu komeaksi kokonaisuudeksi. Nyt biisit soljuvat taitavasti, hienojen biisien melodiat saavat ansaitun esitysmuodon ja ennen kaikkea muita levyjä vaivaavat maneeriset rumpuosuudet ja löysä vokalisointi puuttuvat miltei kokonaan. Hauska anekdootti : studioon mennessään bändillä oli kuusi biisiä mukanaan ja levyn tekonimenä oli Six Secrets! Pojat pohdiskelivat että "seitsemän salaisuutta" voisi olla paljon mystisempi nimi, mutta mistäpä ottaa seitsemännen biisin? No lopulta Vince löysi takataskusta kappaleen "Seven Secrets" - Hieman A Passion Playn" jänisvälikkeen kaltaisen runoelman ja siinä se oli!
Kyllä on makoisaa musiikkia kaiken kaikkiaan!
Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |

    Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Wise as Wisdom on täynnään progesielua hyväilevää äänisirkusta! Parasta A1-luokkaa! Tehkääpä hyvin ja kokeilkaa josko Irlantilainen musiikki sopisi teidänkin pirtaan! Horslips on tietenkin toinen ehdoton irkkuprogeilija.