Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

U Totem : Strange Attractors

Jammo kirjoitti noin 6 vuotta sitten (4 kommenttia)
Vaikean musiikin maestrot vauhdissa! Kun on s/t levyn ja tämän kuullut voi rauhassa jatkaa 5uu's, Ahvak, tai Thinking Plague-yhtyeillä, jos eivät ne ole tuttuja entuudestaan. Yhteinen nimittäjä on hauska velmu nimeltä David Kerman!

+/- saldo : 0 |

  Proffa kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, noissa Kermanin jutuissa on selvästi kronologisesti kasvava kryptisyysaste. Ahvakkia en olekkaan vielä kuullut, muista tykkään hyvinkin .. eli varmaan tulee sekin tsekattua jossain välissä. Hienoa musiikkia!

  Proffa kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On tässä kieltämättä outoa viehätystä, taitaa olla paras näista U-bändien levyistä (U Totem, 5uu's)

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ...ja tämän kuullut voi rauhassa jatkaa 5uu's, Ahvak, tai Thinking Plague-yhtyeillä, jos eivät ne ole tuttuja entuudestaan. Yhteinen nimittäjä on hauska velmu nimeltä David Kerman!

  Dave Kerman on kuitenkin vain rumpali Thinking Plaguessa, bändihän on tiukasti Mike Johnsonin johtama. Sitä paitsi Kerman ei edes ole mukana TP:n uusimmalla levyllä.

  Jos kuitenkin haluaa Kermania kuulla rumpalin roolissa lisää niin Presentin levyjä ei kannata unohtaa. Ehdottomasti kovimpana mielestäni High Infidelity. Mutta hyvähän se tuoreinkin eli Barbaro (ma non troppo) oli.

  Proffa kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, komppaan kyllä, tuo High Infidelity on hyvä levy (kiitoksia vain Jammo levystä).

  Yleisesti ottaen voisin sanoa että kiinnostavaa kamaa nämä on kyllä ollut mihin Dave on näppinsä (tai rumpupalikat) laittanut.