Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Höyry-Kone : Huono Parturi

Jammo kirjoitti noin 8 vuotta sitten (4 kommenttia)
Höyry-Kone oli yksi varma maailmanvalloittaja aikanaan, niinhän sitä kuviteltiin. Vaikka Huono parturi on mielipuolisen hauskan väkevä kokonaisuus debyytin tavoin, ongelma olisi ollut ettei suomen kielellä voi maailmaa valloittaa, sillä parhaat, ironiset riimitykset jäävät tällöin ymmärtämättä suurimmalta osalta maailman progea kuuntelevalta väestönosalta. Progen parhainta tenoria Topi Lehtipuuta olen pari kertaa kuullut oopperamusiikin puolella, ja säälihän se on että mies hukkasi saumansa, ja Suomen suurin progelupaus ei sitten toteutunutkaan, huokaus.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliko noilla loppujen lopuksi edes mitään varsinaista yritystä ulkomaille? Miten se näkyi bändin toiminnassa?

  Jammo kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kunhan omiani jutustelen.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Höyry-kone on sen verran vinossa progenkin mainstreamista jotta varsinainen maailmanvalloitus siinä skenessä olisi ollut hankalaa vaikka kieli olisi ollut englantikin.

  Avant-proge-bändien suosion taso olisi ehkä voitu saavuttaa kovalla työllä. Eikä tuolla kentällä erikoinen kielikään olisi niin haitannut. Olisi saattanut olla jopa etu! Vrt. kobaia... :D

  Kcrimso kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hieman debyyttiä omaperäisempi levy (KC-vaikutteet eivät pomppaa korville enää yhtä selkeästi). Ehkä myös aavistuksen epätasaisempi. Oikein hyvä kuitenkin. Harmi että Höyry-kone ei jatkanut enää tästä pidemmälle.

  8/10