Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Ian Anderson : Homo Erraticus

OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten (11 kommenttia)
Tää on kuulkaas aika hyvä levy!

+/- saldo : 0 |

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mitäs, mitäs! Ian on tehnyt siis todella vakuuttavan albumin. Digibookin kirjoituksessaan mies sanoo, että Jethro Tull on historiaa ja mieluummin esiintyy nykyään omalla nimellään, eikä toisen miehen henkilöllisyyden(1700-luvun Jethro Tull) varassa. No kyllähän Jethro Tullkin mainitaan tarrassa, joka on lätkäisty kanteen, mutta se lienee jo levy-yhtiön vaatimuskin. Tosin ei Andersonkaan mitenkään vähättele Tullin saavutuksia, päinvastoin.

  Toissavuotinen TAAB2 oli jo melko hyvä levy, mutta nyt tärähtää kunnolla. Ianin ääni on hyvässä kondiksessa ja biisit ovat erittäin hyviä. Huilu ja Hammond soivat kiitettävän paljon ja soundit ovat todella hyvät. Pari hieman tylsempää biisiä laskevat arvosanan kympistä ysiin, mutta onhan tämä parasta Tullia/Andersonia sitten 70-luvun. **** 1/2

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä odottelen tätä vielä postista. TAAB2 oli kovin valju, toivon että tämä petraa reippaasti.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun mielestä petraa paljonkin. Sanoin tuossa, että TAAB2 on mielestäni melko hyvä, mutta kyllä Homo silti voittaa sen 6-0. Tämä tietysti vain minun mielipiteeni.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Roots To Branches on mielestäni ylivoimaisesti parasta mitä Ian Anderson on julkaissut sitten Heavy Horsesin. Mielellään vielä kuulisi äijältä jotain yhtä tasokasta. Toivottavasti Homo on kova!

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Kyllä tämä kahden kuuntelun perusteella vaikuttaa verevämmältä tapaukselta kuin TAAB2.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, hyvältä kuulostaa kyllä. Mun korvissa tuo verevyys tulee siitä että Ian on tässä viimeinkin taas miksannut bändin lähemmäs pintaa. Viimeiset parikymmentä vuotta bändi on miksattu liian alas, niin eihän se potki.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meinasin taas vetää esiin kortin Roots To Branches, mutta siitäkin levystä on tosiaan jo 19 vuotta. :O Tempus fugit...

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täytyy kyllä sanoa että en usko että bändin miksaaminen enemmän pintaan olisi juuri auttanut TAAB2:sta. Sen verran puisevaa bändin soitto oli. Luultavasti Ian Andersonin vika, uskoisin että bändi on saanut Homolla enemmän liikkumatilaa.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Annan Homolle pisteitä 7/10. Hyvää yritystä tässä on, mutta kyllä se ihan timanttisin meno jää puuttumaan.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä tämä yhä kuulostaa reippaasti TAAB2:sta paremmalta levyltä. Saman verran jos Anderson onnistuisi petraamaan tästä seuraavalla niin sitten voitaisiin jo luultavasti puhua oikein hyvästä albumista.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itsekin kyllä rankkaan Homon paljonkin paremmaksi kuin TAAB kakkosen. Jälkimmäinen on jäänyt kyllä jo pölyttymään hyllyyn, kun taas Homppa soi tämän tästä. Ostinpa siitä jopa earbook version(2cd+2dvd)