Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Arena : Contagion

Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten (12 kommenttia)
Arenaa ei näköjään kuuntele (enää) muut kuin Proffa ja minä. Toivottavasti kuulijakunta kasvaa kun hieman kehutaan bändiä ja sen musiikkia hyväksi.

+/- saldo : 0 |

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arena on periaatteessa ihan hyvää neo-progea. Hyllystä löytyy 2 levyä bändiltä. Ei vaan isosti jaksa kiinostaa, mutta silloin tällöin kuunneltuna ihan jees.

  Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse olin aiemmin kuunnellut muutaman kerran, mutta nyt alkoi maistumaan niin että antaa mennä makeaa mahan täydeltä sitten kerralla.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa, kehaista Arenaa, no mikä ettei. Allekirjoitan edellen tuon Pepper's Ghostin kommenttini, mainio bändi kivaksi kesäprogeksi.
  http://www.palasokeri.com/levyt/100937

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole paljoa Arenaa kuullut, mutta se vähä mitä olen ei kyllä sykähdyttänyt yhtään. Neoprogea sieltä köpösimmästä päästä. Ymmärtääkseni tosin bändi on "kehittynyt" viime vuosina. Mitkä on parhaat levyt?

  Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaikkia vielä kuuntelematta kaksi ekaa ovat olleet parhaita minun makuun.

  Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänä vuonna on ilmestynyt myös albumi "Contagion Max", mutta sitä ei vielä spotissa ollut.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Contagion Max on muuten boostattu versio 2003 albumista Contagion.
  http://www.clivenolan.net/index.php?option=com_content&view=article&id=220:contagion-max-10th-anniversary-edition&catid=2:uncategorised&Itemid=126
  Ei varsinaisesti uutta musaa.

  kaapo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä täällä muutkin kuuntelee Arenaa. Pari vuotta siten näin orkesterin livenä ja kuulosti tosi hyvältä. Tosin tässä oli visitorin ja immortalin jälkeen aika jolloin ei oikein tullut seurattua orkesterin edesottamuksia mutta nyt voisi taas innostua. Täytyisi varmaan hankkia tuo uusin.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tälläinen junttaus oikein maistu. Ei tämä varsinaisesti huonoa ole, mutta ei millään osa-alueella niin hyväkään etteikö kuuntelisi jotain muuta genren bändiä mieluummin.

  Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juuh, elikkäs tässähän oisi ollut materiaalia tuplalevyyn asti, mutta osa biiseistä karsittiin pois ja julkaistiin sitten kahdella ep:llä (Contagious ja Contagium) jonkin verran tämän albumin jälkeen. Levyn pahvikansiin on varattu jopa taskut nuita ep:eitä varten.

  Siinä missä The Visitor on raskas kuunneltava jatkuvan tykittelyn takia, on tämä raskas kuunneltava tasapaksuuden vuoksi. Kaikessa kökköydessään ja ripoffmaisuudessaan jopa Lions Cage on parempi. Tallulah, olkoon.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tunnustus: En jaksanut kuunnella tätä loppuun asti.

  Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joskus mennä vuosina koostin ne ep:n biisit Contagionin sekaan. Alkuperäinen biisijärjestyskin tuli jostain esille. Kyllä John Mitchell on aika mukava kitaristi. Taitaa olla aika paljon käytetty tämä mies kaikenlaisissa progeen vivahtavissa projekteissa. Ai niin ja It Bites!!!