Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tim Bowness : Abandoned Dancehall Dreams

Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten (5 kommenttia)
Tyylikästä taiderokkia Tim Bownessilta. Abandoned Dancehall Dreamsistä piti tulla No-manin levy ja lopputulos myös kuulostaa aika paljon siltä, mutta muutaman kuuntelukerran perusteella tuntuu että tämä saattaa jopa päihittää Wilsonin ja Bownessin yhteisen bändin tuotokset. Bowness ei lauluäänellään irrottele tälläkään kertaa, mutta onneksi rikkaat sovitukset, hienot biisit ja täyteläiset soundit (ei kompressoitua tiilimuuria tällä levyllä!) pitävät homman koko ajan kiinnostavana. Levy on Steven Wilsonin miksaama ja rumpuja soittaa monessa biisissä Pat Mastelotta. Myös Porcupine Tree basisti Colin Edwiniä kuullaan. Viulisti Anna Phoebe pääsee loistamaan yhdessä levyn parhaista biiseistä (I Fought Against The South). Suositeltava hankinta tunnelmallisemman progen ystäville.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toistaiseksi vuoden 2014 toiseksi paras levy Univers Zeron uutukaisen jälkeen.

  Jammon mieliksi lisättäköön että joo en ole kuullut kaikkia vuonna 2014 ilmestyneitä levyjä. :)

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  I Fought Against The South = vuoden paras biisi.

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bownessin uusi levy tipahtanee postiluukustani ensi viikolla, sitä ennen on hyvä fiilistellä vielä tätä edellistä vasta vuoden takaista albumia. Hienoa musiikkia. 8/10

  Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siellä uuden levyn kommenteissa lupasin tämänkin kuunnella, mutta olinhan näköjään ilmestymisaikoihin kuunnellutkin. Mukava oli kuunnella uudestaankin. Minun fiilistelyihin tällaisellakin musiikilla löytyy hetkensä ja tämä on varsin hyvää sellaisiin hetkiin.

  Tuo avausbiisi jäi vaivaamaan tosin. Muistuttaa jonkun toisen samanlaista kappaletta mutta en saa muistiin mitä. Ehkäpä joskus törmäys käy ja selkiää.

  Edit: Törmäys kävi nopeammin kuin uskoinkaan. Muutaman minuutin jankkasin tuota avauskappaletta ja muistin syvistä syövereistä kaivautui esiin Barry White / You Are The First, My Last, My Everything

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Huh huh.... on tuo I Fought Against The South vaan upea kappale. Hyvä levy muutenkin tämä yhä. Paljon parempi kuin Bownessin viimeisin.