Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tori Amos : Strange Little Girls

JiiPee kirjoitti noin 5 vuotta sitten (4 kommenttia)
Eivätpä ole Tori Amosin levyt juurikaan kolahtaneet. Tämäkin oli rasittavaa kuunneltavaa. Kaiken lisäksi nainen on tälle levylle mennyt vielä raiskaamaan Neil Youngin upean "Heart of Gold"-klassikon kuuntelukelvottomaksi. Jopa Boney M:n coverissa oli sata kertaa enemmän tyyliä. Ei jatkoon.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tsekkaa Little Earthquakes, joka on Torin tuotannon kivijalka. Jos se ei kolahda niin sitten voi luovuttaa.

  Tämä cover-levy oli varmaankin tehty siksi, että Tori pääsisi irti vanhasta levytyssopimuksesta. Seuraava levy oli Epicille. Enpä ole aikoihin kuunnellut, mutta muistaakseni enimmäkseen ihan jees levy. Osa toimii, osa ei - niin kuin yleensäkin cover-levyillä.

  Kcrimso kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tori Amosta on kiva kuunnella välillä, mutta jotenkin hänen musiikkinsa kyllä kulkee aika pitkälti aina niin samoja latuja että homma käy nopeasti tylsäksi. Ja ne aikaisimmat levyt ovat tosiaan parhaita.

  Jammo kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Komppaan Janusta : Little Earthquakes on upea levy! Under The Pink on toinen Amos-huippu. Muut ovat selkeästi heikompaa tekoa.

  JiiPee kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä levy vetää vertoja tylsyydessään jopa Norah Jonesin tuotoksille. Tämän kun kuuntelee alusta loppuun, niin vanhenee vuodella.