Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Peter Gabriel : OVO

Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten (4 kommenttia)
Pitkään välttelin tätä, mutta kyllä tämä sittenkin ok levy on, vaikka jääkin häntäpäähän Gabrielin tuotannossa. Ottaa kyllä aikansa tottua eri laulajiin ja tyylilajista toiseen poukkoiluun.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Todella epätasainen, mutta on tässä hetkensä.

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itseasiassa tää on parempi kuin muistinkaan.

    Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Downside Upista saatiin hieno hetki Growing Up -dvd:lle. Mahtoiko veri pakkautua päähän. :-)

    http://youtu.be/5ECJcu3mjnE

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    OVO on kummallinen sekoitus monenlaisia musiikkityylejä. On räppiä, etnoa (useammasta eri suuunnasta) electronicaa, orkestraalisia sävyjä ja hitunen poppia ja rokkiakin. Jos tämän laskisi Gabrielin normaaliksi studiolevyksi niin edeltäjäänsä Us:iin verrattuna tämä olisi valtava pettymys. Mutta koska OVO kuitenkin on "vain" soundtrack (Lontoon Millennium Domea varten) niin ehkä sille on hieman annettava siimaa. Yksikään kappale ei ole yksittäistapauksena aivan kelvoton, mutta ei näistä hyvin eri tyyppisistä kappaleista oikein synny koherenttia kokonaisuutta. Eikä toisaalta yksikään biisi ole erityisen loistava mikä tietenkin kompensoisi jos tältä löytyisi edes muutama todellinen helmi. Sanoitukset ovat myös suurelta osin aikamoista tuubaa joka tuntuu erityisen ikävältä Us:in henkilökohtaisten ja riipaisevan hienojen sanoitusten jälkeen.

    Parhaat biisit: aggressiivisen voimakas The Tower That Ate People ja herkästi alkava, mutta varsin massiiviseksi kasvava Downside-Up