Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

The Moody Blues : Time Traveller

OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten (6 kommenttia)
Jaa, enks mää ole koskaan sanonut mitään tästä?! no kyseessä siis 4:n levyn boxi, missä edustettuna yhtyeen valikoitua tuotantoa vuosilta 1967-1992. Kohtuullisen onnistunut kappalevalikoima ja mukana on myös Mike Pinderin parhaita kappaleita. Kun Pinder lähti bändistä 1978, niin sen jälkeen ei miehen tuotantoa ole kelpuutettu millekään kokoelmalle, tätä boxia lukuunottamatta, Sanomattakin on selvää, ettei äijän biisejä ole koskaan myöskään soitettu millään keikalla eron jälkeen. Pinder on ilmoittanut halunsa liittyä jälleen yhtyeen riveihin, mutta Hayward ja Lodge eivät häntä ole paljoa kaipailleet. Harmi sinänsä, sillä Moody Bluesin hienoimmat hetket kyllä sijoittuvat 60-70 luvun taitteeseen, kun Pinder oli vielä mukana.

Viime vuonna julkaistiin jyhkeä 17 levyn paketti Timeless Flight, johon olisin toivonut musiikkia yhtyeen ihan ekalta levyltä 1964, kuten myös jotain muuta harvinaisempaa matskua, mutta ei. Boxiin ympättiin vain ne samat biisit ,kuin monille muillekin Moody Blues-kokoelmalle. Lisänä vain jokunen ennenjulkaisematon livebiisi/keikka ja muutama dvd, jolla jo aimminkin saatavilla olleet monikanavamiksaukset yhtyeen alkupään tuotannosta muutama karmaisevan huono video. Kun lisäksi koko paska laitettiin kasaan aiavan uskomattamaan rumaan laatikkoon, niin meikäläisen kohdalla kaupan hyllyyn jäi.

Timetraveller sen sijaan edustaa edelleen sitä mitä bändi parhaimmillaan oli. Kokeellinen, innovatiivinen ja uskomattoman kekseliäs. Tyylikäs paketointi tekee pisteen iin päälle.

+/- saldo : 0 |

    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    V***u, tää pitäisikin kirjoittaa Time Traveller. Auta Jake!

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jake voisi vaikka antaa Ollille ja Kcrimsolle oikeudet editoida noita levyjä. Ei varmaan ole rakettitiedettä säätää "moderator"-access.

    Esim. APP on Sokrulla kaksi bändiä. The Alan Parsons ja pelkkä Alan Parsons ilman The-etuliitettä. Samoin levyjä on listattu tuplasti, The:llä ja ilman. Aika ärsyttävää ja mm. noita voisi yhdistellä.


    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä mää voin vääpeliksi ryhtyä jos luottoa löytyy :)

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Muista: "Power corrupts; absolute power corrupts absolutely"

    Jake kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ylläpidon "työkalut" ovat ehkä hieman karkeatekoisia, mutta voisin yrittää niitä vähän parannella ja katsotaan sitten vääpelit ja muu henklökunta kohdilleen.

    Dawnroad kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Täytyykin kuunnella tuota spotifyssa ensin.