Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mike Oldfield : Boxed

OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten (2 kommenttia)
Vuonna 1976 Oldfield oli todella iso stara Britanniassa. Viimeisin levy oli edellisen vuoden Ommadawn, eikä uutta ollut tiedossa lähiaikoina(Incantations ilmestyi 1978). Niinpä levy-yhtiö päätti niputtaa Oldfieldin 3 ensimmäistä levyä samoihin kansiin kvadrofoniversioina ja bonuksena julkaistiin neljännellä levyllä Oldfieldin muiden artistien kanssa (Lähinna David Bedfordin) tekemiä lyhyehköjä kansanmusiikkisävytteisiä kappaleita.
Levylle annettiin sopivasti nimeksi Collaborations, mutta sitä ei koskaan julkaistu erillisenä levynä, paitsi erittäin harvinaisena promojulkaisuna. Kalliille Boxedille se kuitenkin päätyi ja vaikka boxi oli tosiaan melko hintava, niin sen verran kova oli miehen suosio, että laatikko kipusi Englannin listalle sijalle 22 pysytellen listalla 13 viikkoa. Vertailukohtana voidaan mainita, että miehen viimeisin, kovastikin mediassa rummutettu MAn on The Rocks oli listalla 2 viikkoa, toki korkeammin sijoittuneena(12.) .Tähänkin olivat sekä Oldfield, että levy-yhtiö varsin tyytyväisiä.
Pisänpä tässä pyöräyttäen kaikki neljä levyä putkeen vapaa-illan kunniaksi.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Boxedin Ommadawnissa mukavasti dynamiikkaa <3

  (Kuulostaa muutenkin taivaalliselta Neil Youngin jälkeen.)

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ...ja bonuksena julkaistiin neljännellä levyllä Oldfieldin muiden artistien kanssa (Lähinna David Bedfordin) tekemiä lyhyehköjä kansanmusiikkisävytteisiä kappaleita

  Phaecian Games ja Star's Endin pätkä ovat kyllä lähempänä modernia taidemusiikkia kuin kansanmusiikkia.