Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tony Banks : A Curious Feeling

Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tony Banksin ensimmäinen soololevy A Curious Feeling (1979) on hieman kuivakka tapaus, mutta herää kyllä aina hetkittäin mukavasti eloon etenkin hienoja syntsasoolojen kautta. Vaikkei tämä sinänsä mikään sooloilulevy ole vaan enemmän tunnelmointiosastoa. Genesiksen levyistä tämä muistuttaa eniten And Then There Were Threetä (1978) mikä ei ole yllätys kun aikalaisia ovat. After The Lie on levyn paras biisi.

+/- saldo : 0 |

  Jimi kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mielestäni tämä on G-miesten soololevyjen paremmasta päästä. Levyn instrumentaalit ovat ehkä hieman liiankin mahtipontisia, mutta myös jotenkin keskeneräisen tuntuisia, yhden idean biisejä. Ihme ja kummeli, parhaasta kappaleesta olemme Kcrimson kanssa samaa mieltä.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Keskimääräistä parempi G-miehen soolo, kyllä.

  Jukez kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yllätys, että nimenomaan noissa instrumentaalibiiseissä Tonylla on suuria vaikeuksia. Lauletut biisit toimivat paremmin. Ihan ok laulajankin on levylle löytänyt. Jännä etteivät saaneet yhteistä levyä tehtyä Rutherfordin kanssa. Yhdistämällä Small Creep's Dayn parhaat palat tämän kanssa, olisi tullut hieno levy. Samalla studiolla kävivätten vieläpä levyt äänittämässä.