Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Toto : Turn Back

JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten (5 kommenttia)
Kun levyn nimen tulkitsee käskyksi "Turn back"! ja sen on Sokrussa ainoana kuunnellut nimimerkki "Yawn", olisi signaalien pitänyt olla selvät.

Yawn.


+/- saldo : 0 |

    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toto on jotenkin jännä yhyte. Eikös nää kaikki ole jotain studiomuusikoita ja teknisesti homma sujuu oikein hyvin? Mulla on Totolta 9 levyn boxi, jolla 8 ekaa levyä+ dvd. EI yhtään huuippulevyä, mutta useammalla levyllä kyllä hienoja biisejä. Suosikkini lienee Isolation tai Seventh One. Turn Backin biiseistä en muista yhtäkään.

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Juuri näin. Esimerkiksi "Endless" on aivan loistava, suorastaan pysäyttävän upea styge. Samoin Home of The Brave. Ja Stop Loving You on mahtavaa viihdemusaa.

    Sitten ne ovat julkaisseet tällaisia masentavia Hydria ja Turn Backeja. Myös nelonen on aika surkea, joskin Africa yksittäisenä helmenä.

    Itsekään en oikein ikinä ole täysin hiffannut tätä bändiä. Nerous pulpahteli pintaan vain ajoittain. Debyytti on kyllä hyvä kokonaisuus, samoin tosiaan Isolation ja 7th One (varauksin).

    Useimmista Toton levyistä ei tosiaan muista juuri mitään. Mindfieldsinkin kuuntelin aikoinaan varmaan 10 kertaa, ilman että siitä oisi jäänyt minkäänlaista muistikuvaa.



    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jos pitäisi kiteyttää Toto yhteen henkilöön, niin tokihan se olisi David Paich, joka kai teki kaikki tai lähes kaikki yhtyeen hitit ja hyvät biisit. Ei niin, etteikö Steve Lukatherinkin olsi ollut merkittävä osa bändiä. Ja laulajat ovat aina olleet Totossa pahuksen hyviä (Sitä Byronia lukuunottamatta).

    Yawn kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 1
    Voi kuinka ihanaa onkaan lukea kun joku kirjoittaa allekirjoittaneesta näin kauniisti.

    Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 1
    Terve Yawn! Don't turn back...