Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Anathema : Alternative 4

Hezzu kirjoitti noin 4 vuotta sitten (5 kommenttia)
Näyte:+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tähän aikaan nämä coveroi joitain Pink Floydin biisejä jollekin kokoelmalle (ainaskin One Of The Few ja Goodbye Cruel World) ja olivat muutenkin kovasti vaikutuksen alla. Jossain Soundin jutussa kerrottiin, että olivat Italiassa keikalla ja huumekoira nuuhkaisi heistä jotain höpöaineita ja yö meni sitten putkassa, tosin aika rattoisasti kun vartijan kanssa kuuntelivat vaan PF:n The Wallia. (en tiedä onko tarina tosi, ehkä on)

  OldfieldOlli kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saattaapi olla tosikin. Onhan tässä ihan selkeät PF vaikutteet. Ihan jees, ei siinä mitään.

  Hezzu kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällä levyllä bändi löysi itsensä. Sanat ovat aika emoa, mutta niin pitääkin. Tunnetta, angstia ja melankoliaa löytyy ilman että musiikki on edes raskasta.

  Kcrimso kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää on vielä aika köpönen levy. A Natural Disaster on vanhin Anatheman levy jota viitsi kuunnella. Okei voi olla että A Fine Day to Exit oli myös ihan ok, mutta siitä en muista juuri mitään kun ei omasta hyllystä löydy.

  Kcrimso kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuuden vuoden tauon jälkeen kuuntelussa. Ehkä hieman parempi kuin muistin. Rumpali aika kökkö. Tarkastin ja kas, tämä onkin ainoa Anatheman levy jossa John Douglas ei soita rumpuja vaan joku Shaun Steels.