Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Echolyn : s/t (2012)

Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten (1 kommenttia)
Hienoa musiikkia. Ilahduttava progressivista rockia jossa pääosassa on hyvät laulut eikä genren kuluneimpien kliseiden toistelu. Echolynin musiikissa on ilahduttavaa rouheutta ja maanläheisyyttä silloinkin kun kappaleet venähtävät varttituntiin kuten tämän tulpalevyn yksi kohokohdista Island.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Loistavan The End Is Beautiful levyn jälkeen Echolynin seuraavaa sai odotella seitsemän pitkää vuotta. Tämä vuoden 2012 nimetön tupla-albumi (kesto kuitenkin vain 71 minuuttia) ei pystynyt vastaamaan valtaviksi paisuneisiin odotuksiin vaikka hyvä levy onkin.

    Edeltäjäänsä verrattuna "Windowpane" (kuten tämä epävirallisesti tunnetaan) on edeltäjäänsä spontaanimman ja yksinkertaisemman kuuloinen. Etenkin sovitukset ovat huomattavasti riisutumpia ja osittain levy kuulostaa jopa hieman keskeneräiseltä. Ihan kuin kuuntelisi erittäin laadukasta demoa. Toki tämä ilmenee vain verratessa Windowpane The End Is Beautifuliin. Sinänsä soundit ovat ihan laadukasta työtä.

    Jokin kipinä tästä jää silti puuttumaan sillä innostun kunnolla vain muutamasta kappaleesta eli Islandista ja The Cardinal And I:sta. Yhteensä toki nuo kaksi kappaletta ovat kestoltaan yli 23 minuuttia (Island on lähes 17 minuuttia pitkä). Eivät loputkaan kappaleista missään vaiheessa huonoja ole, mutta eivät vaan erityisen päräyttäviäkään.

    8/10