Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hector : Yhtenä iltana

Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten (6 kommenttia)
Tämä levy on pettymys Varjojen ja lakanoiden jälkeen, vaikka ei mitään varsinaisesti kehnoa sisälläkään, poislukien hittihakuinen Juodaan viinaa, joka paloi loppuun nopeasti. Hämmentävä on Älä tee sitä, joka muistuttaa hyvin paljon Mott the Hooplen All The Young Dudesia, mutta kertosäkeessä mennään eri linjoille.

+/- saldo : 0 |

  R2-D2 kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää on mun ainoa Hector enkä tykkää tästä ollenkaan. Muistan että ajattelin noista vanhemmista levyistä että hyvien biisien jatkoksi tuli aina huttua, sellaista hyvää kokonaisuutta ei tullut kuulluksi. Voihan sellainen levy ollakin, tosin jotenkin tuntuu ett best-of olis paras.

  Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No tämä levy nyt on alamäen alku. Jos hyviä kokonaisuuksia kaipaa niin katse 70- tai 80-luvulle, mutta ei ihan mitä sattuu sieltäkään :)

  Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levyllä oli uusi käännös Lou Reedin Walk on the Wild Sidesta. Tässä voi vertailla:

  Lasse Mårtenson: Miltä meno maistuu (1973)
  http://youtu.be/eC3108hKNZA

  Hector: Seisovaa ilmaa (1990)
  http://youtu.be/AnzoOxg2m-g

  Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ...poislukien hittihakuinen Juodaan viinaa, joka paloi loppuun nopeasti.

  Kappale oli hyvä, mutta se taustalaulaja pilasi sen. Monia vuosia myöhemmin Hector haastattelussa myönsi että "Täysin kontrolloimaton biisi". Nyt en muista tekikö myöhemmin uusiksi? Jos ei, niin olisi syytä niin tehdä.

  EDIT: Nyt kun kuuntelin spotifysta niin eihän tuossa kappaleessa ollut taustalaulajaa. Olen hämmentynyt. Sekoitinko toiseen
  kappaleeseen vai oliko singlellä vielä eri versio.
  EDIT2: tarkistin Hectoboxista, jossa ne singlet on... ei ollut siinäkään taustalaulajaa, joten sekoitin toiseen kappaleeseen. (laitan tähän lootaan sitten uuden tekstin kun törmään siihen kappaleeseen johon sekoitin)

  Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nimibiisi mielestäni kuuluu tuotannon parhaimmistoon, niihin joka täytyy olla myös kokoelmalevyillä.


  Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mietiskelin tuossa että mikähän merkitys Hectorille ovat ruostuvat polkupyörät. Siitä on tuossa "Minä olin hotelli" ja sitten v.1995 kappaleessa "Vanhat polkupyörät"(alb. Kultaiset lehdet). Polkupyörät on mainittu joillakin muillakin kappaleilla ja konserteissa lisätty pp.:n soittokelloa muistuttavaa ääntä jonka on H. hlökohtaisesti soittanut. Tekisipä mieli kysäistä Hectorilta polkupyöristä.