Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Hector : Ensilumi tulee kuudelta

Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten (6 kommenttia)
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ensilumi_tulee_kuudelta

Nimibiisi tässä on tietysti parasta mutta löytyy myös monta muuta hyvää ja joitain mitä tähän ei olisi tarvinnut laittaa... mutta ku seon se hectorin tyyli nojoo.






+/- saldo : 0 |

    Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    B.Dylan'ltakin H. teki oman versionsa, mutta kyllä vielä BD. voiton vie... vertaa: Hectrorin ja Bobin esittämänä.


    R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mä olen tullut siihen tulokseen että mikään Dylan cover ei voita alkuperäistä. Näinhän tietty useimmiten on muutenkin joten ei kovin omaperäinen ajatus. Harman läpipaistava sosialismi ärsyttää minua. Se vaan jaksaa.

    Parasta mitä HH on tehnyt, on toimittaja HH. Arvostan sen laajaa tietämystä ja Bowien soittoa... :) Hyviä ohjelmia teki, toivottavasti vielä vaikka Radio Helsingissä tai Bassolla. Muita kanavia muissa ei soitettaisi pelkkää soittolistaa, ei taida olla.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyvä levy ja Hectorin parhaseen kolmannekseen menee. Mitä tulee Dylan-covereihin, niin Manfred Mann's Earth Bandin Father of Day, Father of Night kyllä pesee alkuperäisen 6-0. Kunnia silti kappaleen säveltäjälle.

    R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Varmaan monien mielestä Hendrixin Watchtower pesee alkuperäisen, ei mun mielestä vaikka ihan hyvä onkin. Mä oon varmaan saanu yliannoksen MMEBiä. Se laahaa.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En mäkään ole kuullut yhtään Dylan-coveria jonka suoralta kädeltä sanoisin olevan parempi kuin alkuperäinen. Vaikea uskoa että joku hektori siihen ainakaan pystyisi.

    Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Shakadamuu-Katapau on aika hirveä huumoribiisi.