Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Deep Purple : In Rock

Hezzu kirjoitti noin 8 vuotta sitten (7 kommenttia)


Kauhia meno ja meininki, energinen levy. B-puoli on selvästi a-puolta heikompi. Eeppinen Child In Time toki paras biisi.

+/- saldo : 0 |

  Jukez kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä kolisi ja kovasti aikanaan. Lordin ja Bläkkiksen kilpasoitanta oli hunajata. Kerrankin kosketinsoittaja, joka pystyi pistämään kampoihin kitaristille tasaväkisesti! Levy ei ole äänityslaadultaan kaksinen...

  Janus kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Child in Timeen haettiin inspiraatiota It's a Beautiful Day:n biisistä Bombay Calling.

  http://youtu.be/jEKg9qyEQmw

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lordin ja Bläkkiksen kilpasoitanta oli hunajata. Kerrankin kosketinsoittaja, joka pystyi pistämään kampoihin kitaristille tasaväkisesti!

  Parhaiten tämä kilpasoitanta kuuluu biisissä "Flight of the Rat". Hauskan letkeä biisi tuo.

  En ole koskaan ollut mikään varsinainen Purple-fani, mutta tätä ja Perfect Strangersia kuuntelee joskus ihan mielikseen.

  Jukez kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muutama vuosi sitten koetin kuunnella PS:n läpi, mutten pystynyt. Heikko materiaali yllätti. Nostalgiamielessä levy kuulosti aikanaan paremmalta.

  Jukez kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kilpasoitantaa kivasti myös Speed Kingissä!!!!

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä tykkään PS:stä ehkä siksi, että se on ainoa Purple minkä olen ostanut uutena. Olikohan ala-asteen aikoina. Suosikissa kirjoitettiin AC/DC:stä, Rainbowsta, Whitesnakesta ja Purplesta melkein joka numerossa. Gypsy's Kiss oli hyvä. Täytyypä taas laittaa jossain vaiheessa soimaan.

  PS: KISSistäkin kirjoitettiin Suosikissa, mutta jopa ala-asteella oli sen verran arvostelukykyä, että siihen miinaan en sentään ajanut. :)

  Jukez kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
  Remasteri remikseineen aukaisee hanat selkeämmin! Lordin orgaanit paremmin esillä kompeissa ja sehän maistuu. Taidanpa jopa uudelleen tykästyä tähän paahtoon. Lisuritkin toimivat paahteisesti. Speed King ja Cry Free junttaavat kuin hirvi ajossa. Eikä Black Nightkaan nytten enää vuosikymmenien jälkeen kuulosta niin kulahtaneelta. Klassikkolevy!
  Kolmen parhaan Purppelilevyn joukosss.