Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Jeff Beck : Wired

Janus kirjoitti noin 8 vuotta sitten (5 kommenttia)
Koskettimien lisäksi Jan Hammer soitti joskus myös rumpuja, kuten tässä Jeff Beckin Blue Wind -kappaleessa.
http://youtu.be/5GH9ENVkHW0

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jan Hammer soittaa vaikka balalaikkaa tai haitaria tarvittaessa. Epäilemättä yksi monipuolisimmista musiikkineroista maailmassa.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei oo vaan montaa levyllistä hyvää musiikkia tuo nero saanut aikaiseksi. The First Seven Days oli ihan kiva levy, mutta sen jälkeen on ollut vaisua. Miami Vicen musiikit kontekstissaan toimivat toki hyvin, mutta eipä sieltä montaa kokonaista "biisiä" lohjennut mitä irrallaan viitsisi kuunnella.

  Mulla on joku miehen kohtuu tuore levy jossa hän on duunannut noita Miami Vice viisuja uusiksi versioiksi ja se on kyllä ihan hirveetä halvan kuuloista paskaa. Edit. Kyseinen levy taitaa olla tämä: http://rateyourmusic.com/release/comp/jan_hammer/the_best_of_miami_vice/
  Hmm... oliko noi edes uusia versioita? Pitää tarkistaa kotona.

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo noi Hammer Groupin levyt eivät minuakaan niin hirväesti sytytyä, mutta Miami Vicellä oli monta unohtumatonta kappaletta. Kyllä Trial and the Search esimerkiksi minusta täyttää aivan "kuunneltavan" biisin määritteet. Mahtava. Samoin esim. Payback, Forever Tonight, Rum Cay, Evan, jne.
  Hezzu kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jukka Mikkola soitti kauan sitten Avaruusromuissa jonku biisin Beyond The Mind's Eye -levyltä, joka tuli sitten divarista poimittua. Pääpointtina tuntu monesa kohtaa olevan "hei kato, mää soitan moogia mutta kuulostaa ihan sähkökitaralta". Eli vähä liian viihteelliseksi lopputulos jäi, vaikka oli sielä jotain kivojakin juttuja.

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä levy tuo Beyond The Mind's Eye. Siitä oli silloin julkaisun aikana sellainen videokin, missä oli aikansa edistyksellistä 3D-grafiikkaa. Ei tuo ihan pahalta näytä vieläkään, vaikka teknisesti ottaen onkin vanhanaikaista. Broidikin antoi tälle videolle tunnustusta vielä viime vuonna, vaikka omistaa firman, joka tekee työkseen tietokoneanimaatioita.

  Vanhentunut samalla tavalla kuin vanhat Star Warsit tai Neil Youngin Trans-levy. Eli ihan hyvin.