Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

The Who : Who's Last

JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten (2 kommenttia)
Periaatteessa tämä on ihan ok live. Settilista on hyvä ja niin edelleen ja ihan mielikseen tätä kuuntelee. Mutta Kenney Jones oli melko vaisu rumpali Keith Moonin korvaajaksi. Ja sen huomaa erityisesti, kun vertaa Jonesia Simon Phillipsiin 1989-kiertueella.

Molemmat The Who:n livet (tämä ja Join Together) saivat aikoinaan yhtä heikot arvostelut. Se on aina tuntunut käsittämättömältä, kun siirtyy tästä melko vaisusta livestä Join Togetheriin ja Phillipsin energisyyteen.

Ilmeisesti 60-luvulle jämähtäneet homekorvakriitikot eivät tykänneet, kun Pete suurensi Big Bandillä Tommyn soundimaailmaa 1989 ja teki eepoksen entistä paremmaksi.

Tämä on ehkä vähän vaisu. Kutonen ehkä reilu arvosana tälle.


+/- saldo : 0 |

    Jukez kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Townshend toteaa kirjassaan, että halusi paremmin ennakoitavan rumpalin. Ehkä se livenä soitto Moonin kanssa oli aika huojuvaa ja muut joutuivat skarppaamaan, missä aina mentiin. Kenney sitten olikin metronomimiehiä ja samalla poistui Whon viehätys eli se vaaramomentti ja riskinotto rytmeissä.

    JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyvin kiteytetty. En ole mikään muusikko (mitä nyt klassista kitaraa ja rumpuja joskus pienenä vähän soitellut), enkä ole ehkä yhtä hyvä kuulemaan ja analysoimaan näitä muusikkojuttuja kuin toiset palstalaiset. Mutta The Who:n tapauksessa tämä on niin ilmiselvää. Jones ei varmaan todellakaan ollut huono, mutta se oli tylsä ja vaisu rumpali nimenomaan juuri tähän bändiin.