Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

PoiL : Brossaklitt

Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten (6 kommenttia)
No nyt on kreisiä ja monimutkaista! Kovaa kamaa!

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kenties mielipuolisin proge-levy mitä olen kuullut. Jos risteyttäisi Zappan, Presentin, System Of Downin, Miriodorin ja Mr. Bunglen, mutta kääntäisi intensiteetti - ja hulluusruuvia reilusti kaakkoon saattaisi syntyä jotain PoiL:in kaltaista. Tai sitten ei.

    PoiL on nuorehko ranskalaistrio jonka toinen ja toistaiseksi tuorein levy tämä Brossaklitt (2014) on. Paljon muuta en bändistä tiedäkään. Käsittämättömän kovia muusikoita ainakin.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sanoitukset tässä käsittääkseni ovat aika kullinnuppi-osastoa, mutta onneksi en osaa Ranskaa! :D

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Heh heh, tää on kyllä niin sairasta musiikkia :D

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : -1
    Tätä kuunnellessa tulee hiki! Etenkin jos punnertaa samalla.

    Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hieno Best of - kooste kaikista RIO ja monen muunkin genren ilmaisumuodoista , riffeistä ja kikoista. Aiheeseen perehtyneelle juuri yksikään temppu ei silti ole mitenkään uusi tai originelli. Huomaa, että pojat ovat säveltäjiä, biisien pohjalla olevat nuotit vilistävät sieluni silmissä, jos näin saa nykyään sanoa. Nyt tosin suurimman osan aikaa kohelletaan yksittäisten jippojen kanssa niin perkeleesti - ilmeisesti nuoruuden piikkiin menee tällainen näytösluonteinen ?kylläpä me osataan? -meininki. Se on tosin monen muunkin RIO- ja progeyhtyeen helmasynti, ja olen tällaista musiikkia ihan riittävästi kuunnellut.

    Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Gnidrologin Lady Lake-levyn päättävässä Social Embarrasment-kappaleessa jo on useita PoiLin poikien jippoja. No, jo klassiset säveltäjät käyttivät edeltäjiensä ideoita, ei siinäkään mitään uutta auringon alla?