Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Joni Mitchell : Night Ride Home

Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten (4 kommenttia)
Mitchelliä vuodelta 1991. Kokeilut koneiden kanssa ovat armeliaasti ohi ja muutenkin biiseissä taas enemmän lumoa. Nimibiisissä on taustalla sirkkojen (keinotekoista) sirkutusta. Se ei aikaisemmin vaivannut, mutta sitten joku huomautti, että nehän sirkuttavat koko ajan tasaisessa tahdissa musiikin taustalla. Biisiä ei enää sen jälkeen voinut kuunnella kuten ennen vaan tietoisuus tästä seikasta häiritsee.

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse yritin monen minuutin ajan etsiä syytä sirkutukseen muista lähteistä ennen kuin tajusin pysäyttää toiston hetkeksi, ja asia selvisi. En kyllä ymmärrä tätä kikkaa lainkaan, sehän pelkästään ärsyttää ja häiritsee kuulijaa. Muuten albumi on melko mukavaa tai ainakin ärsyttämätöntä menoa, minkä myös ostava yleisö palkitsi USA:ssa sijoituksella 41 ja britit jopa nostivat levyn parhaimmillaan levymyynnin 25 parhaaksi.

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kai siinä haluttiin korostaa että nyt ajetaan yöllä...

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niinpä tietysti. En ole tosin kokenut yöllistä siritystä Amerikassa, mutta luulisin siinä olevan enemmän variaatiota kuin tässä -luullakseni-rumpukone-efektissä.

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aha! Biisi onkin Havaijin muistelma ja sen äänitysten aikana yksi kaskas lensi kuulemma studioon. Olisiko efekti äänite tuon yhden otuksen sirityksestä?