Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Van Halen : Diver Down

JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten (3 kommenttia)
Melko tyhjänpäiväinen levy, (yli) puoliksi cover-biiseillä täytettynä. Levyn ainoa helmi on Hang 'Em High, joka toimiikin hienosti. Arvosana 6

+/- saldo : 0 |

  Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On siinä muutama muukin hyvä biisi..Cathedral? en muista muita nimeltä pitää stekata ;) Selvästi heikoin Rothin aikaisista levyistä.

  Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En nyt oikein osaakaan arvottaa tätä niin kauhean huonoksi levyksi! Jos Pretty Womanin ja Dancing In The Streetsin tilalla olisi jotain omaa ja räväkämpää, niin täähän olis itse asiassa ihan hyvä levy.
  Isukki käy kans mukavasti klarinetisoimassa Big Bad Billissä!
  Ei nuo muut lainat olekkaan niin kauhean huonoja. Bändihän jatkaa laajentavalla tiellä, minkä aloittivat Women And Children Firstillä!!
  paras biisi: Little Guitars ja Full Bug/ Hang 'Em High
  ..ja jumankekka, Dancing In Streetsihän kans potkii ajoittain, vaikka onkin aivan käsittämättömän kulunut biisivalinta!

  Laulajana laulutarkuudestaan huolimatta DLR oli mielestäni nappi tyyppi tähän bändiin ja eroaa näin ollen muista peroksiittikiljujista.

  Joskus Daaviddi tuo mieleen Alex Harveyn, joka tosin sitten olikin tesktitystaidoiltaan omaa luokkaansa. Daaviddihan lauleskelee pääasiassa vastakkaisen sukupuolen haarovälistä..
  Kyseisen tekstityssisällön vuoksi White Snake, vaikka alkukaudellaan olikin laadukas bluusorkesteri, onkin mulle tätä nykyä todella vaikeaa kuunneltavaa..

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mainettaan parempi levy, vaikka sekasotku onkin. Bändi ollut varmaan aika pihalla noihin aikoihin. Mieluummin tätä kuuntelee kuin levyjä WACF tai 1984.