Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Dream Theater : Octavarium

Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten (4 kommenttia)
Ihmettelin eka kun tästä ei ole yhtään kommenttia, mutta toisaalta nyt tämän taas kuunneltuani eipä tästä oikein irtoa mitään sanottavaa. Meh. 24 minuuttisessa nimibiisissä on noin kahdenkymmenen sekunnin kiinnostava kohta ("TRAPPED IN THIS OCTAVARIUM!") mikä on sinänsä aika kova suoritus. 5/10

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Dream Theateria sieltä heikommasta päästä. Ei yhtään todella kovaa biisiä. 24 minuuttinen nimiraita on lähes totaalinen pannukakku. Yhdestä kohdasta ("TRAPPED IN THIS OCTAVARIUM!") tuossa biisissä todella tykkään mutta kun se kestää vain noin 20 sekuntia 24 minuutista niin voisi sanoa että anti jää varsin laihaksi. Kappaleen viittaukset (niin musiikilliset kuin sanoitukselliset) klassiseen progeen herättävät lähinnä myötähäpeää.

  Poikkeuksellisesti kokeilin pisteyttää yksittäiset biisit levyä kuunnellessa. Tarjosi edes jotain pohdittavaa tylsän kuuntelukokemuksen lomaan:

  The Root Of All Evil 5/10 (Ei kelvoton mutta tätä osastoa kuultiin paljon parempina versioina jo Train Of Thoughtilla.)

  The Answer Lies Within 4/10

  These Walls 6/10

  I Walk Beside You 3/10 (Jessus mitä paskaa! U2:stako tässä emuloidaan?)

  Panic Attack 6/10 (Ei hassumpi renkuttelu, mutta vähintään pari minuuttia ylipitkä. Muse tulee perusriffistä vahvasti mieleen.)

  Never Enough 5/10 (Mitäs hittoa, aika vahvasti puskee Muse tässäkin läpi? Sanoitukset ovat muuten todella lapsellista tekstiä. Portnoy vaikeroi kun faneille ei mikään riitä. Voi kyynel.)

  Sacrificed Sons 5/10 (Hyi hitto että etoo LaBrien laulusuoritus kappaleen alussa. Oksettavan teennäisen kuuloista. Onneksi meno hieman paranee kun surkeasta alusta päästään eteenpäin.)

  Octavarium 4/0 (Intro on ihan kiva, mutta tykkäsin siitä enemmän kun Pink Floyd teki sen ensimmäisen kerran vuonna 1975. Kokonaisuutena tämä ei ollut ihan niin kammottava kuin ennalta muistin. Todella tyhjänpäiväinen silti.)

  Jammo kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joskus minua ihmetyttää, miten jaksat käyttää aikaa tällaisiin tyhjänpäiväisiin levyihin. Masokistisia taipumuksia?! Sen voisin ymmärtää ;-)

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  FB:n progeryhmässä oli tästä juttua joka tällä kertaa "inspiroi" kuuntelemaan levyn :)

  Jammo kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyväksyn "selityksen".