Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Maneige : Les Porches

Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten (4 kommenttia)
Änglagård otti hieman aika paljon vaikutteita tältä levyltä tai sitten on silkkaa sattumaa että musiikki kuulostaa monesti samalta kuin ruotsalaisbändillä. Huiluprogen ystävien kannattaa tsekata tämä levy, jos ei aiemmin ole sattunut korviin.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä oon kuullut Maneigelta muistaakseni vaan Ni vent ni nouvellen. Siinä en tainnut havaita yhteyttä Änglagårdiin. Genesiksen ja King Crimsonin vaikutustan Änglagordin ekalta etenkin paistaa selkeästi läpi.

  Janus kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mukava tuttavuus. Onneksi tunteikas lauluosuus oli lyhyt. Spotifyn versio hyppää ekassa biisissä kohdassa 4:51. Tai jotain outoa siinä on.

  Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo... onhan tuossa huilun soitossa samaa tunnelmaa kuin Änglagårdissa. Vaikea sitten sanoa että onko suora vaikutin ruotsinpojille vai onko molemmilla bändeillä ollut yhteisiä vaikuttimia esim. klassisen musiikin puolelta. Anyway, oikein miellyttävää kuunneltavaa tämä levy. Taitaa olla parempi kuin Ni vent ni nouvelle.

  Tilasinpa cd:nkin.

  Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  15 minuuttinen Les aventures de Saxinette et Clarophone on hieno teos. Muuten mä en ole oikein varma mitä mieltä olen tästä.