Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Echolyn : Cowboy Poems Free

Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten (0 kommenttia)
Lasken tämän vuoden 2000 paluulevyn (bändi hajosi noin neljä vuotta aiemmin) ensimmäiseksi Echolynin "modernin vaiheen" albumiksi. Cowboy Poems Free on aiempaa aiempaa hieman yksinkertaisempaa musiikkia eikä enää läheskään niin hektistä kuin As The World. Ote on kypsempi ja aikuisempi. Ray Weston ei ole basson varressa yhtä notkea kaveri kuin Tom Hyatt, mutta ei se menoa liikaa häiritse. Yksi oleellinen parannus toisaalta bändin soinnissa on että Chris Buzbyn kosketinsoitin soundit ovat parantuneet huimasti.

Tällä levyllä Echolynin musiikkiin/sanoituksiin tuli mukaan myös vahva "americana"-fiilis joka on pysynyt tärkeänä osana bändin touhuja. Kaikessa mitä Echolyn on tästä eteenpäin tehnyt on hyvin amerikkalainen fiilis (mutta ei missään patrioottisessa lipun liehutus mielessä. Bändi kertoo maanläheisiä tarinoita amerikkalaisesta elämästä. Levyn biisit ovat tasaisen vahvoja. Joukossa ei ole mitään pohjanoteerauksia, mutta toisaalta ei myöskään ehkä mitään yksittäisiä todella kirkkaita helmiäkään.

Kappaleiden sanoitukset ovat mielenkiintoisia ja tästä levystä alkaen Echolyn on ehdottomasti ollut bändi jonka sanoituksiin kannattaa kiinnittää huomiota. Cowboy Poems Free ei ole täydellinen mestariteos, mutta ehdottomasti aliarvostettu osa bändin kataloogia ja täynnä vahvaa musiikkia. Parhaat biisit: Texas Dust ja Brittany.


+/- saldo : 0 |