Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Peter Gabriel : Long Walk Home

Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten (0 kommenttia)
En ole nähnyt Philip Noycen elokuvaa Rabbit Proof Fence jonka soundtrack tämä levy on joten en osaa arvioida miten hyvin musiikki siinä toimii, mutta puhtaasti kuuntelukokemuksena tämä ei ole erityisen kiinnostavaa materiaalia.

Long Walk Home on huomattavasti elektronisempi soundtrack kuin Passion, mutta jonkun verran etnisiä sävyjä tässäkin on mukana ja oikeita instrumentteja on myös toki käytetty. Tämä on myös Passionia enemmän tyypillistä elokuvamusiikkia. On esimerkiksi sellaisia matalia murisevia, pöriseviä ja kolisevia bassopörähtelyjä jotka elokuvassa varmasti kuvan kera luovat tunnelmaa, mutta eivät levyltä kuunneltuna ole kovinkaan kiinnostavia. Ihmisääntä on käytettyä vieläkin vähemmän kuin Passionissa joten musiikki on lähes täysin instrumentaalista. Kuuntelen suht paljon elokuvamusiikkia ja ei tämä kyllä sinne kirkkaimpaan kärkeen mene, mutta ei toisaalta ole sitä pahinta tusinakamaakaan.

Osa soundimaailmasta on hieman samantyyppistä kuin Up-levyllä ja Sky Bluen kuvioita tähän onkin kierrätetty pariin kappaleeseen.

5/10

+/- saldo : 0 |