Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Radiohead : OK Computer

Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten (4 kommenttia)
Kolmannelle levyllään Radiohead tekee ensimmäistä kertaa jotain todella ainutlaatuisen kuuloista. OK Computer saavuttaa hyvän tasapainon kokeellisuuden ja suht helposti lähestyttävän kunnianhimoisen rockin suhteen. Siinä mielesstä tämä tosiaan on 90-luvun vastine Dark Side Of The Moonille kuten usein kuulee sanottavan. Viimeistään nyt Radioheadia saattoi pitää jos ei progebändinä niin ainakin art rockina.

Vaikka pidän kovasti OK Computerista en muista kuunnella sitä kovinkaan usein. Kun tekee mieli kuunnella Radioheadia tartun yleensä ensimmäisenä Kid A:han ja In Rainbowsiin. Pitää muistaa antaa jatkossa enemmän kuunteluaikaa tällekin.

Levy on kokonaisuutena varsin vahva. Paranoid Android on aivan upea kappale. Rehellisesti sanottuna en edes muistanut miten hyvä se on. Toinen upea kappale on Karma Police. Kliseistä ja ennalta-arvattavaa, mutta juuri nuo kaksi edellä mainittua ovat myös minun suosikkini OK Computerilta. No Surprises on myös mahtava. Heikommalta osastolta voidaan sitten mainita Fitter Happier joka tavallaan kiinnostava välipala, mutta ehkä silti loppujen lopuksi turha ja Let Down joka taasen jää hieman veltoksi jollotteluksi. MUTTA tämä nyt on pientä napinaa, ei nuo pahasti tätä mainiota levyä vahingoita.


+/- saldo : 0 |

  R2-D2 kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulle riittää OK Computer, In Rainbows ja nyt tää uusin, josta en vielä hyvää otetta ole saanut. Kaikki muut on myyty pois. Radiohead suurina annoksina puuduttaa..

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mikä ei puuduttaisi suurina annoksina?

  R2-D2 kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  --- ei tuu nyt mieleen. Ehkä jollain melodisemmalla ja vaihtelevammalla musiikilla on suurempi annoskoko. Jostain syystä kestän kyllä ton uuden levyn kaikki neljä puolta yhdellä istunnolla.

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uusin on ehkä neljänneksi paras bändin levy.