Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

King Crimson : Radical Action (To Unseat The Hold of Monkey Mind)

anzi kirjoitti noin 8 vuotta sitten (6 kommenttia)
Blu-Ray on kulttuuriteko. Harmi vaan, että videoon on liimattu useita kuvia päällekkäin mikä tekee sitä levottoman katsottavan.

+/- saldo : 0 |

  Jimi kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  All About Jazzin pitkä arvio:
  https://www.allaboutjazz.com/radical-action-to-unseat-the-hold-of-monkey-mind-by-john-kelman.php

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ekaa kertaa kuva-aineisto katselussa. Ai että mitä herkkua! Vaikka toteutus onkin hieman... erikoinen. Konsertti on kuvattu staattisilla GoPro-kameroilla ja editoitu niin että kuvaa tuupataan "overlayna" kuvan päällä lähes jatkuvasti. Eli yleensä taustalla on laajakuva jossa koko bändi ja sen jälkeen päälle on heitetty osittain läpinäkyvänä solisti. Ei hirveän tyylikästä, mutta yllättävän toimivaa kun ottaa huomioon kuvaustyylin asettamat rajoitteet.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kova on paketti! Minua ei häiritse tuo kuvien päälle liimaaminen. Tämä on vähän erilainen boxi. Blu-ray levystä voi valita kuvan kanssa tai ilman, stereona tai surroundina, tai viisykkösenä. Cd-versioista on yleisön äänet poistettu ja biisijärjestys on eri, kuin blu-reiskalla. On bändi iskussa ja Jakszyk on hyvä veto laulajaksi. Uudet biisit iskevät hyvin, varsinkin Meltdown. Tykkään! 9 1/2

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei minuakaan editointityyli enää alkujärkytyksen jälkeen häiritse (paitsi parissa biisissä). Lauantaina katsottiin blu-rayta kolmen kaverin kanssa melkein pari tuntia putkeen ja olihan se huikeaa. Mahtava setti!

  OldfieldOlli kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On tää vaan niin kova! Epitaphia pyörittelen usein jopa monta kertaa peräkkäin. Se on kyllä yksi upeimmista biiseistä ikinä ja toimii todella hyvin tällä livellä.

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaahas, jatkossa King Crimsonissa on NELJÄ (4) rumpalia! :D

  "Existing repertoire will be re-calibrated for the about-to-be-becoming King Crimson Double Quartet Formation. King Crimson is the first group of which Jeremy has been a full-member. Jeremy became a full-contributor to the Seven-Headed Beast during the 2017 EuroTour, a remarkable achievement for Jezza to adopt the entire repertoire on both drums and keyboards. Bill is presently returning from his Sabbatical, and now The Beast has Eight Heads.

  "Jeremy and Bill are both multi-instrumental, so King Crimson is likely to be making a lot more noise than before. Even."
  https://www.dgmlive.com/diaries/Robe...ry_2017_Jan_03