Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Bruce Dickinson : Tyranny of Souls

Markkutapio kirjoitti noin 8 vuotta sitten (5 kommenttia)
Spotifyn viikkosuositukset laitto mulle mulle kappaleen Brucelta ja laitoin soimaan sitten koko albumin ku tykkäsin.

Tietysti piti sitten selvittää kuka on B.D.... Iron Maidenia en oo kuunnellu muistaakseni koskaan ja tämän mukavan kuuloisen Brucen sooloilun perusteella kysyn Sokrulaisilta mielipidettä että kannattaako tästä innostua vielä Iron Maidenin tuotannon kuunteluun?


+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä kyllä kannata.

  Markkutapio kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Perustelujakin olisi mukava kuulla, mutta kannattaako edes jotakin tiettyä I.M:n albumia erikoisesti kuunnella?


  makkarapytti kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämähän on tietysti tyylikysymys myös...toisille ei potki seitkytluvun (alun?) jälkeinen hevi ja toisille ei nyt hevi ollenkaan.
  Sitten jos mielenkiintoa kuitenkin (ainakin periaatteessa) löytyy, niin ainakin Seventh son voisi olla kokeilun arvoinen. Tuo menisi ehkä progeihmisille otollisimmin ja muita keskeisiä lienevät Number of the beast, Piece of Mind ja Powerslave. Noista viimeksi mainittu tuntuu jotenkin 'metalliselta' ansioistaan huolimatta (tätä kai pidetään 'yleisesti' yhtyeen parhaimmistoon kuuluvana tekeleenä).
  Kaiken kaikkiaan yhtyeestä piirtyy kenties hiukan 'lapsenomainen' kokonaiskuva, mikä taas ei tee oikeutta niille parhaille saavutuksille (1980 -luku???).
  Noin hevimaailmassa yhtyeellä on ehkä monetkin hetkensä kuitenkin ja se uusikin kuulosti melko laadukkaalta, vaikka sitä samaa onkin...toisaalta jos tuo soololevy iskee, niin miksei sitten yhtyeenkin uusin?

  Jake kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun noin ennakkoluulottomasti kysyy niin edellisen listan jatkoksi lisäisin vielä Somewhere in Timen, https://open.spotify.com/album/6Iqmuo6t66LmiO3al7U8ZD


  Markkutapio kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänks vaan... laitanpa nuo kuuntelulistalleni odottamaan sopivaa hetkeä... toki vois myös kuunnella jonkun "Best of..."-levyn ja hakee sitä kautta mahdollista jatkoo.