Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Jimi Hendrix : Gypsy Haze

Jukez kirjoitti noin 7 vuotta sitten (0 kommenttia)
Tällä kertaa hieman paremmalla kokonaisnäkemyksellä ja äänenlaadulla koottu BOG-julkaisu marras-joulukuun '69-sessioista. Message To Lovessa hauska lopetus Buddyn ja Jimin toimesta, jossa naureskellaan hurjasti biisin loputtua ja mimikoidaan hauskoilla äänillä..''did you see your feet..''
Äijillä oli hauskaa ja nauttivat kovasti yhteistyöstään.

Onnistuneet ja funkisti rullaavat Ezy Rider, Power Of Soul, Earth Blues, Them Changes (2x) ja Lover Man (2x) ovat hienoa kuultavaa, kun bändi rullaa korkealla.

Mukana myös neljä soundboard-biisiä Fillmoren 31.12.69 ekasta setistä, joka nyt onkin julkaistu kokonaisena virallisena julkaisuna. Tuohon aikaan 1994, kun Gypsy Haze oli saatavilla, kokonaisesta soundboard-setistä Fillmoresta saattoi vain uneksia.
Gypsy Hazen Fillmore-biisit ovat mielestäni parempiäänisiä ja aidommankuuloisia, kuin virallisen julkaisun. Lieneekö kompressoinnin vika? Power Of Soulissa ( Paper Airplanes) ja Lover Manissä Jimin laulu pimiössä, joka saatiin jotenkin nostettua pintaan virallisella julkaisulla. Hear My Train A Comin' (Lonesome Train, kuten Jimi sen nimeää keikalla), ulvoo ja repii funkbluesilla vanhasta keikkahevosesta aivan uudenlaisen laukan. Buddyn laulama Them Changes neljäntenä.

Lopussa Alan Douglasin 1974 tohtoroima radiopromoversio Little Drummer Boysta kuorolisäyksineen. Little Drummer Boy-osio liimattu kahteen kertaan peräkkäin, jotta olemattomasta pätkästä saataisiin singlemittainen

+/- saldo : 0 |