Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Blackfield : V

OldfieldOlli kirjoitti noin 7 vuotta sitten (5 kommenttia)
Parin kuuntelukerran jälkeen ei tämä Blackfieldin uutukainen ainakaan vielä herätä isompia tunteita suuntaan tai toiseenkaan muuten, mutta levyn päättävä From 44 to 48 on kyllä pahuksen upea kappale.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä tämä juuri kahdesta edellisestä levystä paranna. Taitaa olla Blackfield minun osaltani taputeltu.

  Markkutapio kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Soundillisesti tämä kuitenkin taitaa olla Blackfieldin parasta. Kuulostaa niin mukavan tasapainoiselta eri instrumenttien kesken.


  OldfieldOlli kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuotanto on ihan ok ja Geffen on sinänsä hyvä laulaja. Mutta ongelmana on ne biisit. 3 viimeistä biisiä ovat hyviä, viimeinen jopa loistava, mutta se onkin Wilsonin kynästä. Muuten on aikas tylsää ja laahaavaa meininkiä. Tosin taustalla tämä menee ihan hyvin. Sellaisiakin levyjä on hyvä olla. Arvosana 6

  Markkutapio kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitääkö tästä päätellä että Wilson ei osaa nähdä kokonaisuutta... elikkä kuten vanha sananlasku sanoo "ei näe metsää puilta"?  OldfieldOlli kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No jaa. Käsittääkseni Geffen ja Wilson ovat frendejä ja ehkäpä Wilssoni vaan halusi auttaa ystävää osallistumalla tähänkin projektiin. Biisit ovat kuitenkin lähes kaikki Geffenin tekemiä, joten ei niistä mitenkään voi edes kultasormi Wilson saada hyvää, jos ne eivät ole tuon kummempia.