Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Von Hertzen Brothers : War Is Over

Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten (4 kommenttia)
Vasta parisen viikkoo sitten jostain luin että uusi levy ilmestyy ensi vuoden alussa.
Yllätysyllätys kun se olikin jo nyt. Lintu näkyy taas olevan kannessa... nyt ilmeisesti rauhankyyhky kun sellainen (rauha) on albumin teemanakin.


+/- saldo : 0 |

    Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eka kuuntelun perusteella hieno albumi, ehkä paras. Pitänee laittaa kaikki albumit uusintakuunteluun jotta vois vertailla.
    Kehitystä kuitenkin on tapahtunut taas. Soitanta oli terävämpää ja tarkempaa kuin aiemmin. Voiko sellainen asia olla kiinni rumpalista? Tällä levyllähän puikoissa on taas Sami Kuoppamäki (aiemmin albumilla Approach v.2006).
    Albumi kokonaisuutena pysyi hienosti kasassa enkä muuta poikkeamaa bandin omasta tyylistä huomannut muuta kuin kappaleessa "Who Are You?"... oliko tuossa vaikutteita ehkä PorcupineTree'sta vai mistä... en tiedä... Kcrimso varmaankin osaa arvioida tuota paremmin.


    Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eka biisi oli ihan kiva, muuten en innostunut. Selkeesti sentään vaikutti paremmalta kuin edellinen levy joka olikin kyllä varsin kehno.

    Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Erikoista... eka biisin loppupuoli (fanfaari) on soitettu 100 kitaran voimin Suomen juhlavuoden kunniaksi... ja päälle ilotulitusta:)



    Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Näin toisen kuuntelukerran jälkeen jo pystyy sanomaan että tässä ei ole yhtään huonoa kappaletta. Tuotahan tukee myös mitä jäbät tv-haastattelussa kertoivat, että kun veljekset toisilleen esittävät useita demoja sävellyksistään niin jatkoon levylle työstämiseen päätyvät ne jotka kuuntelussa herättävät jotain tunnetta tai fiilistä.