Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Hurmerinta-Sorvali Big Band : Pop Liisa 1976

Fisi kirjoitti noin 3 vuotta sitten (9 kommenttia)
Pop Liisa 10:hän tässä on kyseessä, eikös tämä ole vuodelta 1976 eikä 1977?

+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Boxista lainattua...
  "Live at Liisankatu studios, Helsinki. Live broadcast on Channel 2, Wednesday April 6th, 1977, 8.15 pm to 8.50 pm. Produced by Yle. Hosted by Jake Nyman."


  Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Kannessa lukee kuitenkin 1976. Noita järjestysnumeroita ei ole täällä nimeen kirjattu aiemminkaan joten en näe syytä tehdä tämänkään kohdalla.

  Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Syytä varmaankin olisi... esim. spotifyssa levy on nimellä "Pop-Liisa 10". Samoin levykaupoissa myydään sillä nimellä. Jazz-Liisat olen tänne kirjannut järj.numeroilla. Kannessa on varmaankin painovirhe.


  Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : -1
  No pyydäpä Jakelta korjausoikeudet sitten. Minä näitä jaksa edes takaisin venkslata. On parempaakin puuhaa esim. ton uuden FB-musaryhmän tiimoilta...

  Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä korjailen vain A-oikeudella;)

  Asiaan... ei minulla ole faktaa tietoa... voihan se painovirhe olla myös tekstitiedoissa... eiköhän tuokin joskus selvinne, teksti vai kansi oikeassa.  Fisi kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onpa yllättävä tuo tekstin ja kannen ristiriita, kumpi sitten lie oikeassa. Ihan hyvä levy joka tapauksessa. Minusta sinänsä ihan sama ovatko nämä täällä vuosilukujen vai järjestysnumeroiden perusteella, molemmat ovat ihan yhtä hyviä ja selkeitä.

  Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Nyt on faktaa... 1977 on oikein. Kysyin ja sain vastauksen levy-yhtiöltä, jossa tutkivat asian perusteellisesti. Painovirhe on LP:n kannessa, cd:n kannessa on oikein 1977, kuten myös teksteissä.


  Jukez kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Hienoa työtä MT! Onneksi kaikilla ei ole 'parempaa' tekemistä ;)

  Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Mä sanon hyvästit tälle foorumille. Levylautasta tulen käyttämään jatkossakin oman kirjanpitoni avuksi mutta that's all. Kiitti ja moi!