Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

The Beatles : White Album and Esher Demos

Jukez kirjoitti noin 4 vuotta sitten (3 kommenttia)
Paketti postilootasta, kiireellä sisätiloihin, läpyskät auki ja kiireellä Esher Demot kuunteluun!!!!

Näitä hypetettiin ja olikin syytä hypettää! En tiedä tarkemmin, onko nämä vuotaneet aikaisempina vuosina, mutta että VIISIKYMMENTÄ vuotta sitten Harrisonin kämpillä (ei ehkä ihan kämppä!) neliraiturilla tehtyjä valmistelevia demoäänityksiä tulevia studiosessioita ja uutta levyä pohjustaen..ja mikä laatu näistä muka 'vain' demoista loistaa!
Ehkä biisien rakenteet olivat tulleet valmiiksi jo näin suurella määrällä ja laadulla, kun nelikko oli viettämässä 'laatuaikaa' Intiassa, eikä faneja pyöriskellyt jaloissa ja mukana oli vain akustiset kitarat.
Aivan mahtavaa!!!!
Mitähän kaikkea kivaa Valkoisen Kuplan (sic.) uusmiksauskaan tuo esille. Stereoversiotahan tätä ennen olen ainoastaan kuullut, joka tehtiin ns. vasemmalla kädellä hurjilla instrumenttipanoroinneilla....

+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En tiedä tarkemmin, onko nämä vuotaneet aikaisempina vuosina...

  Osa näistä versioista on julkaistu Anthology 3:lla.


  Jukez kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan pakko oli taipua ja tilata vieläkin runsaampi versio!!!

  OldfieldOlli kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse hankin tämän version s/t albumista hiljattain. On kyllä kowa! Vaikken ole koskaan ollut mikään Beatles-diggari, niin tämä valkoinen kupl..eiku tupla on aina viehättänyt. Erittäin mukava kuunnellessa on samalla lukea kirjaa "koko Beatles-tuotanto", jossa on kerrottu jokaisen biisin syntytarina. Esher demot on kyllä hienoja. Ja itse virallinen albumi myös. Obladi biisi on muuten todella hyvä, vaikka sitä monet dissaavat. Mä tykkään!