Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Steve Hackett : At The Edge Of Light

Markkutapio kirjoitti noin 5 vuotta sitten (5 kommenttia)
Mukava tätä oli kuunnella ainakin näin eka kerralla. Kuitenkin jäi vaikutelma että parempaankin olisi pystytty. Suurin osa kappaleiden sävellyksistä on merkattu Hackettien veljesten S. ja J. nimiin. Pieniä lainauksia/malleja muutaman muun artistin tuotantoon havaitsin kyllä... julki niistä ehkä voisi mainita kappaleen "Descent", jolle ei tarvitse edes esikuvaa mainita... tosin voihan kyseessä tietysti olla tribuutti... ehkäpä tuohonkin kappaleeseen saadaan jossain vaiheessa selitystä.


+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Kyllä tää paremmalta kuulostaa, mitä enemmän kuuntelee. Hienoja hetkiä löytyy yhä lisää. Yllättäen alkaa suosikkikappaleeksi tässä nousta "Underground Railroad".


  OldfieldOlli kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Ostin vinskana ja tykästyin niin, että tuli se edellinenkin ostettua (myös) vinyylinä. Pari hutia tälläkin on, mutta Hackettin kitarointi maistuu.

  Markkutapio kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mitäs tästä hudeiksi arvelit laittavasi?
  Joku kappale muistaakseni taisi loppua vähän kuin kesken ja ihmettelin moista.


  OldfieldOlli kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No Descent ei oikein uppoa. Samaten Intialaistunnelmainen Shadow and Flame on sellaista ns. maailmanmusiikkia, josta en pidä. John Hackett ei muuten ole tässä biisintekijänä, vaan Steven vaimo Jo Hackett. Lisäksi Steven luottomies Roger King on ollut tekemässä osaa kappaleista.

  Markkutapio kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  John Hackett ei muuten ole tässä biisintekijänä, vaan Steven vaimo Jo Hackett.

  Arvelin alussa että tuo J. Hackett tarkoittaisi Johnia, kun hän on neljässä kappaleessa myös soittamassa huilua. Hyvä kun löysit faktaa.