Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Remu & Hurriganes : Last Call - Live in Helsinki

Markkutapio kirjoitti noin vuosi sitten (4 kommenttia)
https://open.spotify.com/album/72C5PGwG324mTwW1Doh5TF?si=Rw_gkMg1TbSXMMD9Qcf86A

Vuosi sitten tuli tämä Remun viimeinen keikka katsotua suorana lähetyksenä tv:sta ja nyt sitten on tuosta saatu aikaan live-levy.
Sokrun chat'issa tuli tuolloin kommentoitua "Ile Kalliolla se kitarointi on edelleen hanskassa. M.Monroe pelasti paljon tuota keikkaa. Huvitti kun Remu 4 eri kertaa huusi "vittu" tai "vittu, älä tao" sille toiselle rumpalille."
...joosiis persielleen olisi tuo keikka mennyt ilman M.Monroen esiintymisiä ja energiaa sekä Ilen kitarasooloja. Noita Ilen sooloja muutkin kitaristit paikan päällä seurasivat haltioituneina.+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
  Remu laittoi lopun loppuun spontaanisti vielä ylimääräistä... oli myös konsertin parasta antia...  Markkutapio kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
  Tosin, kun juttelin tuolla keikalla hienon kitarasoolon esittäneen Tatu Mannbergin kanssa, niin hän oli sitä mieltä että tuolla keikalla ei toiminut mikään... että hänenkin kitaran kaapelit oli kytketty väärin ja soundit meni sen myötä päin vittua.... eikä sitä sooloa sitten kuulla tällä levylläkään.


  Markkutapio kirjoitti noin 7 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Pariin kertaan oon jo katsonut tuon tv-tiivistelmän keikasta. Meinasin että poistan tallenteen mutta pakkohan tämä on vielä nähdä uudestaan vaikka tässä ei nähdäkään noita Remun vittu-huutoja ja Monroen suurta antia. Onneksi Ile Kallion upeat kitarasoolot on hienosti tallessa. Kyllä tälläkin tiivisteellä pääsee ihan riittävästi keikan tunnelmaan.


  Markkutapio kirjoitti noin 7 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Ainiin, tämähän ei jäänytkään Hurriganesin viimeiseksi keikaksi. Tänä vuonna (2019) kesäkuun alussa Hurriganes esiintyi vielä Tukholmassa kun bandi sai tarjouksen "josta ei voi kieltäytyä".