Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Maustetytöt : Kaikki tiet vievät Peltolaan

Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten (4 kommenttia)
Tytöt tekevät toimivaa poppista, vaan nämä jutut olen kuullut käsittääkseni jo useaan kertaan eri artistien tekemänä, tosin eri sanoituksilla. So what! Maailma pyörii samojen hommien kierrätyksellä. Jo NIetzsche esitti että kaikki palaa ikuisesti...

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levyllä ei sitten kuulla tuota n-sanaa, joka saa hermoheikot sekoamaan...

  Markkutapio kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt Jammo laitto arvoituksen tai kummallisuuden... mitähän ihmeen n-sanaa?... jos kyse olisi v-sanasta niin jo varmaankin arvaisin, mutta n-sana... vai selviääkö tuo arvoitus kuuntelemalla levy?


  Jammo kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
  Neekeri. Tämä nykyään demonisoitu sana esiintyi tyttöjen biisin jossain demoversiossa, ja asia sai järjettömät mittasuhteet erään toimittajan vallankäytön ansiosta. Mutta tämähän ei kuulu progeen suuntautuneelle kansanosalle pätkääkään, mitä väliä popgenren vesilasin myrskyillä on?


  Jammo kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
  Leevi and The Leavings on uudelleensyntynyt näiden siskosten toimesta. Tytöt (saakohan näin nykyään ollenkaan sanoa?) ovat kuunnelleet Leevin musaa ihan tosissaan, ja oppineet Leevimusiikin kaavan täydellisesti. Itse pidän suuresti Maustetyttöjen biiseistä, jokainen kappale on kuin mestari Leevin itsensä säveltämä. Seuraan mielenkiinnolla mihin sisarusten musa lähtee kehittymään.