Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pink Floyd : The Later Years : 1987-2019

OldfieldOlli kirjoitti noin 2 vuotta sitten (4 kommenttia)
Floydimaiseen tapaan, ei niin vaatimaton 18 levyn boxi kyseessä. Tai onhan tästä myös tuplacd ja tupla lp, joilla maistiaisia boxin sisällöstä.

Boxilla on tuntitolkulla ennenjulkaisematonta materiaalia post Waters aikakauden Pink Floydilta.Tämä matsku on lähinnä livemateriaalia tai sitten erilaisia dokumentteja ym. Varsinaisia "uusia biisejä" on vain vajaan levyn verran, eivätkä ne rehellisesti sanottuna mitään essentiaalisia ole, mutta ihan kuunneltavaa kamaa kuitenkin. Itselleni tärkeintä antia on A Momentary Lapse of Reason, joka on remixattu. Mason on soittanut rumpuosuudet kokonaan uudelleen ja Wrightin kosketinsoitinosuuksia on lisätty käytettävissä olevan materiaalin mukaan. Osa on livenauhoituksia. Toimii pahuksen hyvin. AIna olen tästä(kin) levystä pitänyt ja nyt se on vieläkin parempi. Myös Delicate Sound of Thunder on remixattu ja lisätty alkuperäiseltä julkaisulta poisjääneet kappaleet.

Krääsäosastosta mainittakoon todella hienot kiertuekirjat. Lienevät materiaaliltaan laadukkaampia, kuin alkuperäiset. Valokuvakirja on myös hieno.

AInoa mitä jäin kaipaamaan, on La Carrera Panamericana-videon kappaleet. Ne löytyvät kyllä bootleggina, mutta virallisena ei.Boxin hinta on myös suolainen(ei varmaankaan yllätä ketään!).

+/- saldo : 0 |

  Jukez kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Milloin Mason veti rummuttelut uusiksi?

  OldfieldOlli kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vissiin ihan nyt viime vuonna

  Jukez kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kappas..vielä kapulat sitten pysyvät Masonilla kätösissä. Ei pääse eroon bändistä vielä eläkepäivilläänkään.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu ja äijähän kiertää mualimaa yhtyeensä Nick Mason's Saucerful of secrets kanssa, esittäen Pink Floydin varhaisempaa tuotantoa. http://www.thesaucerfulofsecrets.com/
  Livejulkaisukin on tulossa