Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Deep Purple : Live In Graz 1975

Jukez kirjoitti noin 3 vuotta sitten (0 kommenttia)
Miltei kaikki tässä Graz-keikan julkaisussa on intensiivisesti toimivaa, mutta kun päästään SOTWateriin ja sen loppuosaan ja siitä etiäpäin Space Truckiniin, muuan Hughes ottaa paikoin kyseenalaisen kunnian koko loppusoiton tuhoamisesta. Itsetunnon puutteesta nuori britti ei ilmeisesti kärsinyt, aivan käsittämätöntä kiljumista ylärekisterissä, osuen joskus jopa oikeaan säveleen.

Aika noloa koko bändin kannalta miettien. Vanhat kehäketut antavat nuorukaisen mellastaa. Voi kuvitella, millä fiiliksellä soittajat lavalta keikkasen loputtua poistuivat...

Burn, Stormbringer, The Gypsy, Lady Doubler ja Mistreated toimivat hurjalla latingilla. Kun tätä keikkaa vertaa erittäin onnistuneeseen Euroopan viimeisiltä keikoilta editoituun Made In Europeen, on eroja huomattavissa... You Fool No Onen Lord-intro on jälleen upea! Biisi muutenkin toimii todella intensiiivisesti, mustan soitto ylimaallista.
Levyn päättävässä Space Truckinin loppusekoiluissa Blackmore on miltei hiljaa. Varmaan mietiskelee jo vahvasti tulevia sateenkaarijuttujaan...


Tältä julkaisulta editoitu pois Paicen rumpusoolo You Fool No Onessa ja encoret ( Going Down - jota ei ikävä ole ollenkaan ja Highway Star), jotta kaikki mahtuisi yhdelle cd:lle. Biiseissä saattaa olla siellä täällä joitakin edittejä esim. Hughesin osalta.

Yksi parhaista Deep Purple-livejulkaisuista, Made In Japanin ja Made In Europen ohella.

+/- saldo : 0 |