Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Fish : Return to Childhood

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
Livealbumi. YkkösCD:llä on Fishin soolobiisejä, ja kakkosCD:llä vedetään läpi Marillionin Misplaced Childhood kokonaisuudessaan.

Erinomainen livelevy, ja Fishin soolobiisit toimivat loistavasti. Levyllä on mukana naistaustalaulaja, joka tuo Marillionin aikaisiin biiseihin uutta otetta. Tämä settilista kokonaisuudessaan nähtiin Helsingin Tavastialla 2007. Arvosana: 8

+/- saldo : 0 |

  Sunkka kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rasittavaa, että muut soittavat uskollisesti klassikkoa mutta kitaristi säveltää sooloja uusiksi ja temppuilee kaikenlaista. Ja Fish ei mielestäni esiinny asiaankuluvalla hartaudella :) Misplaced Childhood levyllä The Thieving Magpie on livevetona edelleen parempi.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan hyvä keikalla, levyä en ole viitsinyt kuunnella.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kohtalainen livelevy. Etenkin vanhoista Marillionin biiseistä huomaa miten paskana Fishin ääni on nykyisin. Arvosana: 6

  OldfieldOlli kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Fishin ääni ei ehkä tosiaan ole ihan parhaiden vuosien tasolla,mutta muuten tunnelmaa piisaa ja biisit ovat todella hyviä.Minä antaisin 9 1/2 pojoa

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo komppaan Ollia taas kerran ja täytyy korottaa ysiin arvosana. Onpa tosiaan mahtavasti toimiva live. Sunkan mainitsemat "temppuilut" ei haittaa ja Fishin äänestä viis, mikään Caruso se ei muutenkaan koskaan ole ollut... tää laukkaa kuin hirvi. Varsinkin toi eka puoli, missä on kutakuinkin kaikki Fishin parhaat soolobiisit. Toi taustastemmoja laulava nainen sopii sitäpaitsi hommaan yhtä täydellisesti kuin Nokian neljävitonen Matti Vanhasen perskannikkaan.

  JiiPee kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällaisen löysin Tuubista. Koko keikka kyseiseltä kiertueelta. Lienee jopa ihan "official" julkaisu?
  https://www.youtube.com/watch?v=QhDx-5Qcy0g