Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Yes : 90125

Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten (10 kommenttia)
Tästä levystä ei aikoinaan jäänyt kovin mukavia muistoja, mutta ostinpa kuitenkin tämän remasterin kun halvalla sain. Kasarisoundit eivät erityisemmin ole mieleeni (eivät toki pahinta laatua), mutta yllättävän sujuvasti tätä kuuntelee. Välillä homma yskii (City Of Love on hirveä), mutta loppujen lopuksi kokonaisuus jää plussan puolelle.

+/- saldo : 0 |

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, plussan puolella tuo on vaikka paikoitellen mennään melkoisissa Rocky-tunnarifiiliksissä ja soundit on tosi kököt. Drama on NIIN paljon parempi levy kuin tämä...

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tykkään levystä kovasti. Soundit on aivan loistavat. Ja minä en todellakaan yleensä tykkää kasari-soundeista. Jotain se Trevor Horn teki oikein.

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole koskaan oikein pitänyt tästä levystä. Minusta Union on loistava poplevy, mutta tämä on aina jostain syystä tökkinyt. Täytyypä taas kuunnella joskus, en nimittäin muista minkälaiset "kasarisoundit" albumilla oli. Toisaalta ei siinä varmaan kauan mene, kun kasarisoundit ovat taas trendikkäät.

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levyllä on sinällään hyvät soundit, mutta tietyt yksityiskohdat tökkivät kuten sähkökitaran soundi OOALH:n soolossa ja Leave Itin rumpukone.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hitto tämä on hyvä! Aivan mahtavaa poppia. Biisimateriaali loistavaa, soitto tiukkaa ja Andersonin ja Rabinin vokaalit täydentävät hyvin toisiaan. Ja tämän parempia soundeja saa 80-luvun pop-levystä hakea pitkään. Changes on paras biisi, mutta kyllähän Owner Of A Lonely Heartkin on täydellinen pop-ralli. Arvosana: 9

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nerokasta poppia täydellisillä soundeilla!

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yksi Cinema-demoista. Melkoisen pehmoista aaooärrää verrattuna siihen, mitä levystä lopulta tuli.

  http://youtu.be/nHi2FI4dsuA

  R2-D2 kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Owner... puhkisoitettu, Hold-on.. johan on laahaava biisi,it can happen.. äää.. pitäköön tunkkinsa kun ei Suomeenkaan tulleet viimeksi. Tänään ei ollut Yes päivä.

  Jukez kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänään oli Yes-päivä. Kolisipa muikeasti pitkän hiatuksen jälkeen, eikä nuo sounditkaan niin pahat ole. Voisi jopa sanoa, että on säilyttänyt arvonsa, eikä aika ole syönyt eväitä.

  Kcrimso kirjoitti noin 4 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  90125 täyttää tänään 40 vuotta!

  https://pienemmatpurot.com/levyarvio-yes-90125-1983/