Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mike Oldfield : Islands

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (7 kommenttia)
Suotta haukuttu levy. Oldfieldin ehkä kaupallisin albumi, mutta minusta tämä toimii erittäin hienosti. Kaikki lauletut biisit ovat mieletäni hyviä ja kauniita pop-biisejä. Pitkä biisi "The Wind Chimes" ei ehkä aivan yllä Oldfieldin parhaiden "levynpuolikkaiden" tasolle.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä on mun mielestä rehellisesti sanottuna ihan hirveä levy. Vaikea sanoa kumpi on huonompi tämä vai Earthmoving

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin ne mielipiteet menevät ristiin. Tämä levy ilmestyi samana vuonna, kun sain ajokortin, ja sitä tuli pyöritettyä silloisen tyttöystävän autossa koko kesän. Ehkä nostalgialla ja tuon kyseisen kesän tapahtumilla sitten on osuutta asiaan. ;)

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun tämä levy ilmestyi oli se minulle suuri pettymys. Olin odotellut upean Discoveryn jälkeen 3 vuotta jotain uutta materiaalia Oldfieldilta ja tämä ei vastannut ollenkaan suuria odotuksia. Oli myös outoa, että Bonnie Tyler lauloi Oldfieldin kappaleella! No aika pian pettymys kuitenkin hälveni ja aloin pitämään levystä enemmän. Flying Start on yksi lempparibiiseistäni. Pian tämän jälkeen ilmestynyt The Wind Chimes video oli kova juttu minulle silloin 20 vuotta sitten. Onhan tämä nyt Earth Movingia parempi. Seiska puol !

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tulipas kuunneltua tämä ekaa kertaa ehkä viiteen vuoteen. Nyt olisi ainakin 10 vuoden tauko paikallaan. Ei tässä oikein ole mitään hyvää. Ainoa hieman pitempi yksittäinen kohtuullinen pätkä on Wind Chimes Part One. Arvosana: 3

  Markkutapio kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Islands on toinen niistä Miken albumeista joita en vielä ole uusinut cd-muotoon ja LP ei ole tullut kuunneltua moneen vuoteen joten en minäkään tästä sitten ole ollut innostunut. Mutta jos cd joskus sattuu halvalla nenän eteen niin tietysti sen hankin.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää on Mike Oldfieldin Love Beach.

  No ei tää oikesti ihan yhtä masentava tekele ole. Sitä paitsi seitsemän vuotta sitten liioittelin. Kyllä tälle 4/10 lohkeaa. Pitkässä biisissä on kuitenkin ihan kelpo kohtia vaikkei niistä koherenttia kokonaisuutta muodostukaan.

  Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olihan tätä mukava kuunnella yli seitsemän vuoden jälkeen.