Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Boston : Walk On

JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten (5 kommenttia)
Jälleen Scholtz teki tavallaan kopion debyyttialbumista, tai oikeastaan tämä on vähän paisuttelevampi soundiltaan. Mutta äijä ei todellakaan pyri koskaan tarjoamaan mitään musiikillisia yllätyksiä... kun ostaa Bostonin levyn, tietää mitä on tulossa. Yllätys sen sijaan oll se, että levy on hyvä. Aluksi lällyt lyriikat häiritsivät, mutta olen vuosien saatossa oppinut pitämään levystä paljonkin. Taattua Bostonia kolmen ensimmäisen levyn ystäville: eli siis erittäin taitavasti tehtyä mahtipontista, melodista ja makeaa kitararokkia, paikoin hiukan siirappisilla sanoituksilla. Scholzin kitarasoundi on ainakin minun korvaani todella hieno. Kahdeksan.

+/- saldo : 0 |

  OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lyriikat on tosiaan hieman siirappiset,mutta muuten levy toimii mainiosti.Sain levyn käsiini maanantaina ja sen jälkeen olen pyörittänyt sen läpi kymmenkunta kertaa.Eka biisi jo koukuttaa kivasti eikä loppu levy tuota ollenkaan pettymystä.Hienoja melodioita ja upeaa kitarointia.Tälle on pakko antaa ysi.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Diggaan aina vaan enemmän.Nostan tämän levyn jo hienon Third Stagen rinnalle.Scholz on vähän lupaillut uuttakin materiaalia ja myös livemateriaalin julkaisua.Niitä odotan kyllä suurella mielenkiinnolla.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minulla on aika monta Bostonin livebootsia, ja ne eivät kyllä ole sillä tavalla vakuuttaneet. Mutta raportit viimeisistä liveistä (missä Delp oli vielä mukana) olivat aika hyviä. Ja toisaalta mulla ei ole koskaan ollut yhtään hyvälaatuista liveä Bostonilta.

  Niinkuin varmaan tiedät, Delp teki itsemurhan tuossa pari vuotta sitten. Jätti kaasugrillit auki asunnossaan, ja vierestä löytyi lappu "I was a lonely soul" tai jotain vastaavaa. Surullinen juttu... loistava laulaja kertakaikkiaan. En tiedä, aikooko bändi jatkaa ilman Delpiä.  OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo,on toi Delpin surullinen tapaus tuttu.Bostonin nykyinen solisti on nimeltänsä Michael Sweet jonka kanssa Scholz on työstänyt uutta materiaalia.Saa sitten nähdä,että toteutuuko mitään.Olisihan tuo Fran Cosmokin ihan hyvä solisti.Ja David Sikes,joka laulaa kappaleen Tell me.Tsekkaas JiiPee youtubesta se ja samaten mielestäni erittäin kova Boston zipale,eli Higher Power.Saattaapi olla,että innostut vielä ostamaan bändin Greatest Hits kokoelman ;-)

  JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä on lähestulkoon täydellinen AOR-albumi.